A Chambers Europe jogi szakkiadvány magasra értékelte a VJT & Partners-t 2015-ben is

A Chambers Europe jogi szakkiadvány magasra értékelte a VJT & Partners-t 2015-ben is

Chambers 2015

A Chambers Europe 2015, Európa egyik vezető nemzetközi jogi szakkiadványa, ismét magasan rangsorolta irodánkat. Irodánk nemzetközi elismertségét tovább emeli, hogy a rangos kiadvány a VJT & Partners ügyvédi irodát a munkajog területén az előkelő második kategóriába sorolta, kockázati tőke és TMT területeken pedig Band 3-mas besorolást kaptunk. A kiadvány elismerően nyilatkozott irodánk vállalatfelvásárlási (M&A) és vállalati szerkezet-átalakítási tevékenységéről is.

A VJT & Partners csapata „gyakorlatias, keményen dolgozik, és amellett, hogy jogi felkészültsége kitűnő, gyakorlati szempontból közelít a jogi problémákhoz.” – írja a Chambers Europe 2015. – „Az iroda vezető partnere, Varga János Tamás rendkívül ügyfél-központú, rugalmas, felelősségteljes, ugyanakkor közvetlen jogász”. A kiadványban Csernus Zoltán partnerről is elismerően szóltak ügyfelek: „Zoltán üzleti szempontokra összpontosító, lelkes és segítőkész jogász, aki a legmagasabb nemzetközi színvonalat képviseli.”

„A VJT & Partners kiemelkedik abban, hogy kivételes hangsúlyt helyez az egyes tranzakciók gazdasági vonatkozásainak megértésére” – emelték is az ügyfelek egy kockázati tőkével kapcsolatos tranzakció során. – „Varga János Tamás, vezető partner, mindig nagy súlyt fektet arra, hogy pontosan megértse az ügyfél szándékait, és ennek szellemében cselekedjen.”

TMT területen is elismerő szavakat kapott irodánk: „a jogászok a felmerülő kérdésekre készségesen válaszolnak, és minden határidőt betartanak. Munkájuk során proaktívak, alkalmazkodók, és minden esetben a kereskedelmi szempontokat is figyelembe véve adnak tanácsot.” Az ügyfelek külön kiemelték Varga János Tamást „kitűnő tárgyalási képességei és kiemelkedő ügyfél központú hozzáállása” miatt.

Varga János Tamás, az iroda vezető jogásza a kapott minősítések és vélemények alapján úgy értékeli, hogy sikerült az együttműködés mestereivé válnunk. „Ezek a visszajelzések arra ösztönöznek engem és az iroda csapatát, hogy folytassuk azt a magas színvonalú munkát, melyet az elmúlt években végeztünk.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest