Közös értékeink határozzák meg szellemiségünket, kultúránkat és gondolkodásmódunkat.

Inspirált vezetés

Törekszünk az embert és a világot, a maga valóságában megismerni, életünket helyes szemlélettel vezetni. Bízunk egymásban, fogékonyak vagyunk egymás és mások kezdeményezéseire, és mindig a legjobb képességeink szerint tesszük a dolgunkat. Fejlődésre, a munka szeretetére és valódi együttműködésre inspiráljuk egymást.

Elkötelezettség

Elkötelezettek vagyunk -- és elkötelezettek maradunk -- értékeinkhez, ügyfeleinkhez és egymáshoz. Tudjuk, hogy mit akarunk elérni és kitartóan dolgozunk céljaink megvalósításán. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos tanuláshoz, a fejlődéshez és a hosszútávú együttműködéshez. Büszkék vagyunk ügyfeleink iránti hűségünkre.

Tökéletességre törekvés

Nem adunk ki a kezünkből hiányos vagy tökéletlen munkát. Mindenkit arra bíztatunk, beleértve saját magunkat és ügyfeleinket is, hogy ne elégedjünk meg a csak átlagosan jóval. Mindig a csúcsra törünk, folyamatosan tágítva lehetőségeink határait.

Harmónia

Munkánk ne csak kiváló legyen, hanem egyben harmonikus is. Minden papír, amit a kezünkből kiadunk, minden szó, amit kimondunk ezt a harmóniát kell, hogy tükrözze.

Bátorság

A bátorság azt jelenti, hogy megtesszük, amit képesek vagyunk megtenni. Nem azt mondjuk ügyfeleinknek, amit hallani szeretnének; azt mondjuk, amire valóban szükségük van, amit igazán mondanunk kell. Nem félünk új dolgokba kezdeni, nem vonulunk vissza akkor sem, ha a helyzet komolyra fordul. Felelősséget vállalunk minden cselekedetünkért.

Vezető ügyvédek

Dr. Varga János Tamás
Irodavezető partner

M&A

AI és Digitalizáció

Vagyontervezés

Adatvédelem

Munkajog

Kockázati tőke