Jogi nyilatkozat

Varga János Tamás és Társai Ügyvédi Iroda

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamara által 3386. sorszám alatt bejegyzett Varga János Tamás és Társai Ügyvédi Iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A „VJT & Partners”, az „iroda” illetve a „mi” kifejezések a Varga János Tamás és Társai Ügyvédi Irodára vonatkoznak.

Felhasználási feltételek

A honlap felépítése, megjelenítése, a honlapon szereplő tartalmak időről időre változhatnak. A honlapon szereplő információk és adatok általános jellegűek, nem feltétlenül frissülnek időközi jogszabályváltozásra tekintettel és nem minősülnek jogi tanácsadásnak.

Nem vállalunk felelősséget azért, hogy a honlap megszakításmentesen elérhető lesz és azért sem, hogy a honlap maradéktalanul elérhető a különböző internetes hálózatokról, vagy különböző böngészőprogramok különböző verzióiról. Bővebb információt ezzel kapcsolatban a Hozzáférés oldalon talál.

A jelen jogi nyilatkozatra a magyar jogot kell alkalmazni, annak értelmezésére, és az abból eredő eredő vagy azzal összefüggő bármely vita vagy igény esetén a magyar bíróságok rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Szellemi tulajdon

A VJT & Partners a Varga János Tamás és Társai Ügyvédi Iroda Magyarországon bejegyzett ábrás védjegye, valamint az üzleti életben használt elnevezése.

A honlap, annak felépítése, megjelenítése, a honlapon szereplő tartalmak, különösen a fényképek, képek, rajzok, grafikák, videók, cikkek, blogbejegyzések, publikációk szerzői jogi védelem alatt állnak, és amennyiben más ki nem tűnik ezek tartalmából, azok a VJT & Partners, illetve annak tagjai és alkalmazottai kizárólagos szellemi tulajdonát képezik vagy azok engedélyezett felhasználója a VJT & Partners.