Jogviták

A jogviták területen két alapelvünk van.

Egyik a megoldásra törekvés. Csapatunk nem a „vita mindenáron” jeligével működik, hanem a vitás kérdések megoldására törekszik. Egy kedvező, de adott esetben végrehajthatatlan ítélet helyett sokkal jobb egy kölcsönös engedményekkel elért, végrehajtható egyezség.

A másik alapelvünk, ami az elsővel szorosan összefügg, hogy ügyfeleink érdekeit sohasem tévesztjük szem elől.

Dr. Csernus Zoltán

ügyvéd

„Egy-egy ügy kapcsán mindig a teljes
képet nézzük, és a jogi szempontok
mellett szem előtt tartjuk ügyfeleink
üzleti céljait is.”

Dr. Lovretity András

partner

„Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ügyfeleinkkel tökéletesen megértsük egymást. Mikor egy ügyféllel tárgyalunk, nem használunk érthetetlen jogi nyelvet, és az üzlet nyelvét is folyékonyan beszéljük.”

Rólunk mondták ügyfeleink

Hírek

A megmérettetés kitűnő eredménnyel zárult. A legjobbak között vagyunk munkajog, vállalatfelvásárlás, adatvédelem, technológia, versenyjog és jogviták területeken.
A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között...
A Legal 500 ügyvédi irodákat értékelő kiadványában évről évre egyre több kitűnő vélemény formálódik irodánkról, és személy szerint is egyre több kollégánk kap elismerést. Ahogy egyik ügyfelünk így jellemzi irodánk csapatát: „semmi sallang, csak az odaadó munka”.
A Legal 500 értékelése és a kiadványban megjelent ügyfélvélemények alapján elmondhatjuk, hogy nálunk nem három, hanem több, mint egy tucat „muskétás” védi az ügyfelek érdekeit.