Biztos helyünk van a legjobbak között

Biztos helyünk van a legjobbak között

– Legal 500 ranking 2023 –

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is. Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő szavakat!

„Talpraesett jogászok, gyors és gyakorlatias tanácsadás” – Munkajog

Ezen a jogterületen Varga János Tamást több éve „Hall of Fame”-ként, Csernus Zoltánt pedig „Leading Individual”-ként említi a kiadvány. A sokatmondó elnevezések mellett talán az mond még többet, hogy ketten együtt közel 40 év munkajogi tapasztalattal rendelkeznek. Ügyfeleink véleménye is tükrözi szakértelmüket:

„A VJT & Partners elkötelezetten támogatja és segíti ügyfeleit. Szükség esetén specialista szakértőket is bevonnak, akik szervesen kapcsolódnak be a munkájukba.”

„Az iroda jogászai mindig szem előtt tartják az ügyfél elgondolásait, és a tárgyalások során komolyan figyelembe veszik azokat.”

„Projektmenedzserként első osztályúak! Összhangban irányítják sokszínű belső és külső jogi csapatukat, magas színvonalon dolgoznak, és a határidőket nagyon komolyan veszik.”

„Hatalmas tranzakciós és strukturálási tapasztalat” – Vállalatfelvásárlás

Varga János Tamás és Lovretity András párosa ismét magasra tette a mércét az M&A területén. Több tucat sikeres tranzakcióval a hátuk mögött tudják, hogy a jogi kérdéseken túl az iparág mély ismeretének, a stratégiának, és a kitűnő ügyfél-kommunikációnak is hatalmas jelentősége van. Andrást ezen a területen „Leading Individual”-ként említi a kiadvány. Munkájukat Nguyen Hoa Tünde, Vezse Eszter és Beck Nándor támogatják.

„Kivételes csapat: a nemzetközi szakmai színvonal kiemelkedő iparági szaktudással, rugalmassággal és közvetlenséggel egészül ki.”

„Varga János Tamás és Lovretity András hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a tranzakciók és a strukturálási kérdések terén. Mindketten konstruktív, kereskedelmi szemléletű, innovatív problémamegoldók.”

„Sikeres üzletet kötöttünk, melynek hátterében Lovretity András szakmai megértése és pozitív gondolkodásmódja állt. Az ügylet legnehezebb fázisaiban is higgadt és nyugodt maradt.”

„Profi csapat, minden M&A üzletágban a megfelelő emberrel.”

„Varga János Tamás projektmenedzserként kiválóan kezeli a külföldi tanácsadókat.”

„Abszolút első osztályú csapat” – Adatvédelem

És még ezen is túl: egyik ügyfelünk szavaival élve Várady Endre egyszerűen mindent tud a magyar és az uniós adatvédelmi jogszabályokról. A Varga János Tamás és Várady Endre vezette csapatban ez a tudás kitűnő problémamegoldó képességgel, pragmatikus megközelítéssel, gyakorlatiassággal és ügyfélközpontúsággal egészül ki. Várady Endre a csapat „Leading Individual” személyisége, Belényi Andreát pedig mint „Next Generation Partner”-t emelte ki a kiadvány.

„Varga János Tamás profi, üzleti szemléletű, és gyors észjárású.”

„Belényi Andrea egy barátságos, kiválóan kommunikáló, profi jogász. Gyakorlatias és üzleti gondolkodásával mindig meglátja a lényeget.”

„Várady Endre az egyik legjobb magyar adatvédelmi ügyvéd. Elkötelezett, kiváló problémamegoldó képességgel és pragmatikus megközelítéssel rendelkezik.”

„Varga János Tamás egy előrelátó stratégiai gondolkodó.”

„Várady Endre mindent tud a magyar és az uniós adatvédelmi jogszabályokról. Gyakorlati megoldásokat kínál bármilyen adatvédelmi problémára, amivel szembesülünk.”

„Belényi Andrea igazi ügyfélbarát jogász, aki gyors és hasznos válaszokat ad a felmerülő kérdéseinkre.”

„Mind a szolgáltatás minősége, mind a tudás kiváló” – Technológia, Média, Telekommunikáció

A csapat jogászai értik a dolgukat: ismerik a modern technológiákat, otthon vannak az üzletben, és elkötelezettek az ügyfelek felé. Varga János Tamás mellett Várady Endre „Next Generation Partner” a team frontembere, Endrét egyik ügyfelünk egyenesen a TMT sztárjának nevezte. A terület kulcsfontosságú jogásza Belényi Andrea.

„A VJT & Partners az egyik legtapasztaltabb jogi partnerünk. A jogászok kiválóan értik az üzletet és rendkívül tájékozottak a piacon.”

„Varga János Tamás gyors, pontos, a részletekre is kiterjedő, üzletileg átgondolt tanácsokkal segít. Egyedülálló jogász.”

„A VJT jogászok nem csak gyorsan válaszolnak a kérdéseinkre, hanem válaszaik egyben professzionálisak is.”

„Mind a szolgáltatás minősége, mind a tudás kiváló. A tanácsokat a mi cégünkre szabták, és a jog mellett ismerik a modern technológiák csínját-bínját is. Bízunk bennük, nemcsak mint jogászainkban, hanem mint üzleti tanácsadóinkban is. Náluk az ügyfél van az első helyen.”

„Várady Endre a csapat TMT sztárja. Elkötelezett, pragmatikus és kiváló problémamegoldó. TMT-vel kapcsolatos ügyekben a tökéletes választás.”

„Belényi Andrea közvetlen, ügyfélbarát, üzleti gondolkodású és hamar felülkerekedik a problémákon.”

„Nemzetközi színvonalú csapat, rugalmasak, közvetlenek, és nagyon tudnak.”

„Nagy bizalommal vagyunk a csapat felé” – Versenyjog

Belényi Andrea egy vérbeli versenyjogász hatalmas versenyhivatali és gyakorlati tapasztalattal a háta mögött. Az általa vezetett csapat gyors és gyakorlatias tanácsokkal látja el az ügyfeleket.

„Versenyjogi kérdésekben Belényi Andrea egyszerűen felülmúlhatatlan. Egy évtizedes versenyhivatali tapasztalata felvértezte a legnehezebb problémák ellen is.”

„Nagy bizalommal vagyunk a csapat felé. Gyors, sőt, sürgős esetben extragyors választ kapunk a kérdéseinkre.”

„Személy szerint nagyon értékelem, hogy Belényi Andrea nem csak elméleti jogász, hanem kitűnő a gyakorlati javaslatai is vannak.”

„Kemények, szervezettek, és nagy tudásúak” – Peres ügyek

A csapatot két harcban megedzett jogász vezeti: Lovretity András és Csernus Zoltán. Olyanok ők, mint két jó hadvezér: tapasztaltak, nagy tudásúak, igazi stratégák, és nyugodtan néznek szembe még a legnehezebb helyzetekkel is.

„Kiválóak tetőtől talpig. Kemények, szervezettek, nagy tudásúak, de mégis rugalmas pereskedők. A határokon átnyúló választottbírósági ügyekben is megállják a helyüket.”

„Lovretity András üzleti szemléletű, hatékony, pragmatikus és nyugodt.”

„Csernus Zoltán nagyon kemény, stratégiai pereskedő. Soha nem veszíti el a nyugalmát.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest