Bank, Biztosítás, Befektetés

A világban a bankrendszer és a biztosítások hálója képezi azt az alapot, amire a gazdaság és az üzlet felépülhet. Ennek a két szektornak a biztos ismerete szükséges minden üzleti tevékenységhez.

Dr. Belényi Andrea

partner

„A Bank és a Biztosítási szektor is erősen szabályozott területek. Számtalan törvény és rendelkezés határozza meg a kereteket, amelyek között mozogni lehet. A mi alaposságunkon, pontosságunkon és kreativitásunkon múlik, hogy itt is a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek.”

Dr. Vezse Eszter

ügyvéd

„A tranzakciók finanszírozásához ügyfeleinknek pénzre van szükségük. Mi segítünk ebben a folyamatban: tanácsot adunk a bankokkal kötött szerződésekkel kapcsolatban, véleményezzük a szerződést, tárgyalunk a bankkal a szerződés feltételeit illetően, és tanácsot adunk általános kereskedelmi ügyekben is.”

Színes hírek

– A SCHUFA-ügy hozadéka: az automatizált hitelbírálat gyakorlatát felül kell vizsgálni – A banki hitelbírálat egyre inkább automatizált módon történik, emberi beavatkozás nélkül.
A hitelpiac az egyik olyan terület, ahol ma már napi szinten találkozhatunk MI alapú megoldásokkal, ugyanakkor itt is jellemző, hogy nem értjük, nem látjuk át, hogy pontosan hogyan is érint mindez minket.
Attila a „Mesterséges intelligencia – Mire ez a nagy felhajtás, és mire lesz jó az AI a bankoknak?” című kerekasztal beszélgetés résztvevőjeként mondta el gondolatait a mesterséges intelligenciáról, és annak a bankszektorra gyakorolt hatásáról.