Szerződések

A szerződések között vannak olyanok, mint egy nagyregény, vannak novellák, és vannak egészen rövid és frappáns egypercesek is.

Első a praktikum

Ügyvédeink mindig a praktikumot tartják szem előtt, valamint azt a célt, hogy a szerződéseknek egy lehetséges bírósági felülvizsgálat próbáját is ki kell állniuk.

Gazdasági cél elérése

A jó szerződés segít ügyfeleinknek, hogy gazdasági céljaikat messzemenőkig elérhessék. Jogi szövegeink ennek érdekében biztosítékokat, szankciókat és pozitív gazdasági ösztönzőket is tartalmaznak.

Teljes körű szolgáltatás

Jogi tanácsadásunk magában foglalja a reklámozással, fogyasztóvédelemmel, versenyjoggal, adatvédelemmel és szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdések megválaszolását is.

Dr. Lovretity András

partner

„Szerencsére ez a terület nem olyan, mint a sport, és annak különféle ágai. A szerződések minden területén lehet kitűnő színvonalon teljesíteni, legyen szó kereskedelmi, forgalmazási, beszerzési, ügynöki, vagy franchise szerződésekről.”

Dr. Menyhárd Attila

ügyvéd

„A szerződések kapcsán a mi felelősségünk, hogy mindennek alaposan utánanézzünk. Ez a sziszifuszinak tűnő munka mindig gyümölcsöző eredményt hoz.”

Dr. Vezse Eszter

ügyvéd

„Egy jó, mindenre kiterjedő, üzleti szempontokat is szem előtt tartó szerződés mindennek az alapja. Erre a stabil alapra aztán bármit bátran felépíthetünk: cégeket, üzleteket, ingatlanokat.”

Rólunk mondták ügyfeleink

Színes hírek

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között...

Biztos helyünk van a legjobbak között

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is. Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő szavakat!