Szerződések

A szerződések között vannak olyanok, mint egy nagyregény, vannak novellák, és vannak egészen rövid és frappáns egypercesek is.

Első a praktikum

Ügyvédeink mindig a praktikumot tartják szem előtt, valamint azt a célt, hogy a szerződéseknek egy lehetséges bírósági felülvizsgálat próbáját is ki kell állniuk.

Gazdasági cél elérése

A jó szerződés segít ügyfeleinknek, hogy gazdasági céljaikat messzemenőkig elérhessék. Jogi szövegeink ennek érdekében biztosítékokat, szankciókat és pozitív gazdasági ösztönzőket is tartalmaznak.

Teljes körű szolgáltatás

Jogi tanácsadásunk magában foglalja a reklámozással, fogyasztóvédelemmel, versenyjoggal, adatvédelemmel és szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdések megválaszolását is.

Dr. Lovretity András

partner

„Szerencsére ez a terület nem olyan, mint a sport, és annak különféle ágai. A szerződések minden területén lehet kitűnő színvonalon teljesíteni, legyen szó kereskedelmi, forgalmazási, beszerzési, ügynöki, vagy franchise szerződésekről.”

Dr. Vezse Eszter

ügyvéd

„Egy jó, mindenre kiterjedő, üzleti szempontokat is szem előtt tartó szerződés mindennek az alapja. Erre a stabil alapra aztán bármit bátran felépíthetünk: cégeket, üzleteket, ingatlanokat.”

Rólunk mondták ügyfeleink

Színes hírek

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között...

Biztos helyünk van a legjobbak között

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is. Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő szavakat!