A Legal 500 Europe ismét „megmérte” irodánkat

A Legal 500 Europe ismét „megmérte” irodánkat

– részletes beszámoló 2024 –

 

A Legal 500 Europe európai irodákat összehasonlító és értékelő kiadványa idén is több jogterületen „megmérte” az irodánkat. A megmérettetésben nem maradtunk alul: munkajogban már 13 éve tartjuk a helyünket a legjobb irodák között, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területén az „ezüst ligában” végeztünk, versenyjog és jogviták területeken pedig a „bronz csapatba” kerültünk. Szellemi tulajdonnal kapcsolatos ügyeinknek köszönhetően a „Firms to watch” irodák közé soroltak minket.

 

Munkajogban 13 éve a legjobbak között!

Ez a 13-mas szám nem a szerencsén múlott. A Lovretity András vezette csapat méltán van a legjobbak között, rátermettségüket bizonyítja mélyreható szakértelmük, elkötelezettségük az ügyfelek felé, és az a magas fokú kommunikáció, amely a gyors, átfogó, világos és tömör válaszadásban is megnyilvánul. És mindez a szaktudás még egy kis humorral is fűszerezve van.

A csapat legrutinosabb tagja, Csernus Zoltán, a „Leading individuals” címet kapta a kiadványtól, Varga János Tamás pedig a lehető legmagasabb, „Hall of fame” jelzőt tudhatja a magáénak, immáron sokadszorra.

Ügyfeleink véleménye alátámasztja, hogy a csapat valóban a legjobbak közé tartozik:

„Kristálytiszta, lényegre törő kommunikáció.”

 „Válaszaik gyorsan érkeznek, és pontosan úgy vannak tálalva, ahogyan azt az ügyfél szereti.”

 „Reszponzivitás a csúcson! Kitűnő csapatmunka!

 „Kiváló tudás érthetően kommunikálva. Minden apró részleten ott van a figyelmük.”

„A csapatot kitűnő tudás, tapasztalat, és a legjobb megoldások megtalálása jellemzi. Mindig nyitott füllel vannak az ügyfelek igényeire.”

 

Vállalatfelvásárlás szuperlatívuszokban

Vállalatfelvásárlás és M&A csapatunk szintén előkelő helyen végzett a versenytársai között. A Lovretity András vezette csapat messze felülmúlja az átlagot. Ügyfeleink szuperlatívuszokban beszélnek munkájuk minőségéről, melyre a kitűnő kommunikáció teszi fel a koronát.

Lovretity András mint „Leading individual” Vezse Eszter pedig mint „key lawyer” szerepel a kiadványban.

Ügyfeleink véleménye a csapatról:

„Lovretity András, Varga János Tamás és Vezse Eszter – erre a tapasztalt, felkészült és motivált hármasra mindig számíthatunk. Gyors és hatékony válaszok, rugalmasság, dinamizmus, hasznos és praktikus megoldások jellemzik őket. Tanácsadásukra az egyenes, érthető kommunikáció teszi fel a koronát.”

 „A VJT & Partners csapata leginkább egy „butik” szakértői csapatként jellemezhető. Maximális precizitásuk és körültekintő, átfogó helyzetelemzésük a legtökéletesebb jogi megoldásokhoz vezet. A nagy munkateher és a szűk határidők sem írják felül azt, hogy a munka időben kész legyen.”

 „Teljes bizalmam az övék. Amit adnak, az több mint jogi tanácsadás: értik az üzletünket, és szakértői minden olyan kérdésnek, amely az M&A ügyekben felmerülhet.”

 „Lovretity András gyors, hatékony, gyakorlatias, és képes egy üzletember fejével gondolkozni. Barátságos attitűdje előrelendíti a tárgyalásokat.”

 „Varga János Tamás kiváló projektmenedzser. Magabiztos jogi tudása birtokában az üzleti és stratégiai döntésekben játszott szerepe felbecsülhetetlen.”

 

Adatvédelem – gyors és tűpontos tanácsadás

Megtartottuk előkelő helyünket az adatvédelem területén is. A tökéletes összetételű csapatban a stratégiai gondolkodást Varga János Tamás, a proaktív gyakorlatiasságot Várady Endre, a kimagasló ügyfélkezelést pedig Belényi Andrea valósítja meg a legmagasabb színvonalon. Várady Endre mint „Leading individual” szerepel a kiadványban, Belényi Andrea pedig a „Next Generation Partner” címet mondhatja magáénak.

Ügyfeleink véleménye méltán tükrözi mindezt:

„Varga János Tamás kereskedelmi beállítottságú, gyakorlatias jogász. Mindig könnyű vele az együttműködés. Széles látókörű és mesteri szinten műveli a stratégiai gondolkodást.”

 „Gyors, odaadó és tűpontos jogi tanácsadás.”

 „Várady Endre proaktivitása lenyűgöző.”

 „A csapat több mint szuper. Specialistaként a legmélyebb rétegekig megvizsgálják a problémát, gyakorlatias szemléletük ügyfélközpontú gondolkodással párosul. A legnehezebb GDPR problémákra is találnak gördülékeny megoldásokat, automatizált GDPR megfelelést elősegítő rendszereikkel pedig gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a jogi munkát.”

 ényi Andrea gyors válaszaival és problémamegoldó szemléletével tűnik ki. Az ügyfél mindig az első helyen áll nála.”

 

Technológia – több mint szuper csapat

A csapat egyedülálló szakértelemmel van jelen az online jogi térben. Ismerik a piacot, ismerik az ügyfeleket, és a TMT projektekben egy igazi kincs a jelenlétük. Gyakorlatias gondolkodásukkal, perspektivikus szemléletmódjukkal és kommunikációs érzékükkel kivívták ügyfeleink elismerését. Varga János Tamást mint „Leading Individual” említi a kiadvány, Várady Endre „Next Generation Partner”, Belényi Andrea és Vezse Eszter pedig „key lawyer” elismerést kapta.

„A csapat egyedülálló szakértelemmel van jelen az online szolgáltatásokkal kapcsolatos összes jogi kérdésben, kiválóan ismeri a platformok és szolgáltatások működését a hozzájuk kapcsolódó jogi kockázatokkal és megoldandó problémákkal együtt.”

 „Belényi Andrea a megkeresésekre szupergyorsan reagál. Mélységeiben ismeri az ügyfelek cégeinek működését és piaci helyzetüket.”

 „Várady Endre kiválóan kiismeri magát az adatvédelmi és egyéb TMT kérdésekben. Elsőrangú az összetett, éppen felmerülő jogi kérdések elemzésében.”

 „A csapat több mint szuper! Egy kincs a jelenlétük a technológiai projektjeinkben.”

 „Varga János Tamás több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológiai tranzakciók terén. Tárgyalási stílusa kemény, de egyben rugalmas is. Gondolkodásával nagy perspektívákat képes befogni. Érti a „tech” termékek működését, ami egyáltalán nem jellemző a magyar jogi piacon.”

 „Várady Endre gyakorlatias és nagy tudású jogász. A kisujjában van a technológiai szabályozás.

 „Belényi Andrea kedvessége gyakorlatiassággal és csupa józan ésszel egészül ki.”

 „Varga János Tamás egy tapasztalt és gyakorlatias technológiai jogász, aki egyedülálló módon látja a digitalizáció egészét.”

 

Versenyjog – kitűnő összmunka

A Legal 500 eredményei alapján versenyjogi csapatunk a megmérettetésben szintén nagyon jó helyen végzett. A Belényi Andrea vezette csapathoz tartozó további kulcsfontosságú, „key lawyers” ügyvédek Vezse Eszter és Fehér Fanni. A team kedves és odaforduló attitűdje professzionális tudással egészül ki. Mindezt ügyfeleink véleménye is visszatükrözi:

„Kitűnő összmunka és változatos tudás egy csapaton belül.”

 „Belényi Andrea kedves és nagyon közvetlen személyiség.”

 „Gyors reagálás, motivált munka és magas szakértelem jellemzi a csapatot.”

 „A csapat mindig nyitott az együttműködésre. Ha az ügyfél jogi problémával fordul hozzájuk, kitűnő ötletekkel szolgálnak a megoldásra.”

 „Nagy tudással vannak jelen a fogyasztói és pénzügyi jogi kérdések területén.”

 

Jogviták – segítőkészség és proaktivitás:

Jogviták területen is megtartottuk előkelő helyünket a jogi irodák között. A Lovretity András és Csernus Zoltán nevével fémjelzett csapat további két kulcsfontosságú „key lawyer” kollégával egészül ki, Belényi Andreával és Vezse Eszterrel.

Ügyfeleink elismeréssel nyilatkoztak a csapat munkájáról:

„Több jogterület vonatkozásában is mind gyakorlati, mind elméleti ismeretekkel felvértezett, alaposan felkészült csapat. A magas szakmai színvonal mellett is egy laza, kellemes légkör veszi körül őket.”

 „A csapattagokat a magas szakmaiság mellett segítőkészség és proaktivitás jellemzi. Eredményorientált hozzáállásukkal mindig a helyzet megoldására törekednek.”

 „Csernus Zoltán a legjobb ügyvéd. Nagy nyomás alatt is nyugodt marad, és jó tanácsokkal lát el minket.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest