„Csak az odaadó munka”

„Csak az odaadó munka”

– Legal 500 ranking 2022 –

A Legal 500 ügyvédi irodákat értékelő kiadványában évről évre egyre több kitűnő vélemény formálódik irodánkról, és személy szerint is egyre több kollégánk kap elismerést. Ahogy egyik ügyfelünk így jellemzi irodánk csapatát: „semmi sallang, csak az odaadó munka”. Ez az odaadó munka tükröződik ügyfeleink rólunk formált véleményeiben is, melyeknek köszönhetően a VJT & Partners a legjobbak között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is.

„Remek problémamegoldók” – Munkajog

A munkajog területén már sok éve a legjobbak között tartanak számon minket, köszönet Varga János Tamásnak, aki már több éve „Hall of Fame”-ként biztosan ott van a munkajog hírességeinek csarnokában, valamint Csernus Zoltánnak, aki „Leading Individual”-ként vívja a harcokat az ügyfelek érdekében.

A VJT & Partners a munkajogi vitákban minden szinten helytáll, legyen szó közvetlen felek közötti tárgyalásokról, alsóbb fokú bíróságról, fellebbviteli bíróságról, vagy a Kúriáról.”

„Csernus Zoltán kitartó, fegyelmezett és rendkívül jól tájékozott.”

„Varga János Tamás a joggyakorlat mestere, megérti és átlátja az ügyeket minden vonatkozásukkal egyetemben.”

„Nincs semmi sallang, csak az odaadó munka” – Vállalatfelvásárlás

Ezt a területet Varga János Tamás és Lovretity András személyében két nehézsúlyú M&A jogász vezeti, akik a munkában hatékonyak, a döntésben felelősek, a gondolkodásban pedig gyakorlatiasak. Andrást „Leading Individual”-ként emeli ki a kiadvány.

„Tapasztalt szakemberek csapata. Nincs semmi sallang, csak hatékony, ügyfélközpontú, odaadó munka.”

„Gyorsaságuk és hatékonyságuk ideális partnerré teszi őket a közepes méretű, multinacionális cégek számára.”

„Varga János Tamás kiváló projektmenedzser, egyszerre érti az üzletet és a jogot.”

„Legtöbbször Lovretity András vezeti a tranzakciókat, aki gyakorlatias megközelítésével kiválóan menedzseli a határokon átnyúló ügyletek részt vevő külföldi tanácsadói csapatokat.”

„Ők a biztos választás az adatvédelmi ügyekben – Adatvédelem

Az ügyfelek olyan jelzőket használtak adatvédelmi csapatunkra, mint „első osztályú”, „kiemelkedő”, „egyedülálló”. Ezek a kiemelkedő értékelések valószínűleg a lelkesedésnek, az ügyfélközpontúságnak, a profi üzleti szemléletnek, és a jogi tudás iránti elkötelezettségnek köszönhetők. Várady Endre a csapat Leading Individual személyisége, Belényi Andreát pedig most először személyesen is kiemelte a kiadvány, mint Next Generation Partner-t.

„A VJT & Partners a biztos választás az adatvédelmi ügyekben. Náluk a kiemelkedő tudás ügyfélközpontúsággal és kereskedelmi szemlélettel párosul. A csapat a legnehezebb GDPR-problémákat is megoldja.”

„Varga János Tamás stratégiai gondolkodó és előrelátó adatvédelmi szakértő.”

„Belényi Andrea ügyfélközpontú szemlélete a problémák biztos átlátásával kapcsolódik össze.”

„Várady Endre jól ismeri a szabályozók szempontjait. Mély szakértelemmel rendelkezik az adatvédelmi és informatikai jogban, valamint az online termékekkel kapcsolatos jogi kérdésekben.”

„Abszolút első osztályú csapat” – Technológia, Média, Telekommunikáció

Ez a terület az irodánkban olyan, mint egy jól összerakott puzzle: jól kapcsolódnak egymáshoz a tudás, a szakértelem, a minőség, a koncentrált munka, valamint az elkötelezettség az ügyfelek felé. Egyszóval minden a helyén van benne.

„Abszolút első osztályú csapat, kitűnő szolgáltatással és szakmai tudással. A modern technológia megértésének birtokában vannak, és tanácsadásuk mindig személyre szabott. Teljesen megbízunk bennük ügyvédként, és üzleti tanácsadóként is.”

„Varga János Tamás egy igazi technológiai érzékkel rendelkező kiváló jogász, projektmenedzser és üzleti stratéga.”

„Belényi Andrea hozzáértéséhez a megfelelési kérdésekben nem férhet kétség. Megbízható, pontos, és kitűnően kezeli a problémákat. Jó kedve és barátságos személyisége még a nyomasztó helyzeteken is átsegíti az ügyfeleket.”

„Várady Endre a csapat TMT sztárja. Nagyon elkötelezett, gyakorlatias, és problémamegoldó képessége kiemelkedő.”

„Mélyreható ismeretek és kitűnő személyes kisugárzás” – Versenyjog

A Belényi Andrea vezette csapat kitűnően működik. Célra törőek, tapasztaltak, nem merülnek el a problémák tengerében, hanem mindig a megoldásra törekednek. Andrea és kolléganője, Vezse Eszter kitűnő együttműködő partnerek, nagyon jó a kisugárzásuk, és az ügyfelek véleménye szerint öröm velük dolgozni!

„Belényi Andrea és Vezse Eszter kitűnő személyiségek, és bár jogi ismereteim nagyon csekélyek, az ő magyarázatukat mindig megértem.”

„Belényi Andrea versenyhivatali tisztségviselőként szerzett tapasztalata nagy kincs, tanácsaihoz és felkészültségéhez nem férhet kétség.”

„A jogi környezet mélyreható ismerete kitűnő személyes kisugárzással párosul.”

„Tetőtől talpig kiválóak” – Peres ügyek

Ezek igazi harcok, ahol keménynek kell lenni, mégis rugalmasnak, nagy tudásúnak, és mégis kreatívnak. És még egy kis humor sem árt. A Lovretity András és Csernus Zoltán vezette csapat kiváló értékeléseket kapott.

„Kiválóak tetőtől talpig. Kemények, szervezettek, nagy tudásúak, de mégis rugalmas pereskedők. Innovatív jogi gondolkodásuk nélkül nem lennénk sikeresek a peres eljárásokban.”

„Lovretity András kiváló ügyvéd a vállalati jogvitákban.”

„Csernus Zoltán nagyon kemény, gyakorlatias és a stratégiát is mindig szem előtt tartja. Segítőkész és jó humora van.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest