Csernus Zoltán

ügyvéd

Zoltán itt van velünk a kezdetektől, az iroda egyik alappillére. Vérbeli jogász, kemény és elkötelezett, aki testőrként védi az ügyfelek érdekeit.

Lelkesedése a munkajog iránt, valamint ezen a téren szerzett gazdag tapasztalatai a munkajog nemzetközileg is elismert szakértőjévé tették. Tagja az EELA (European Employment Lawyers Association) vezető testületének, mely az Európai Unió munkajoggal foglalkozó szaktekintélyeit gyűjti egy csokorba.

Széles körű munkajogi tapasztalata magában foglal mindent, ami a munkajog kapcsán felmerülhet. Ismeretei felsorolása több oldalon keresztül folyhatna, és mi nem akarjuk próbára tenni senki türelmét. Legyen az elég, hogy Zoltán személyében a munkajognak egy igazi rutinos rókáját ismerheti meg az ember.

A munkajog mellett több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, valamint az ügyfelek peres képviselete területén.

Zoltán a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán diplomázott 2000-ben, majd 2001-ben posztgraduális LLM képesítést szerzett a budapesti Közép-Európai Egyetemen.

Folyékonyan beszél angolul, szerbül és horvátul.

Szakterületei:

Munkajog| Jogviták