Irodánk 13 éve az élmezőnyben!

Irodánk 13 éve az élmezőnyben!

Chambers Europe ranking 2023

A Chambers európai ügyvédi irodákat értékelő kiadványa Technológia (TMT) és Munkajog területeken tizenharmadszorra is a legjobbak közé sorolta irodánkat, a Vállalatfelvásárlás (M&A) területén pedig 11 éve említi nevünket az élmezőnyben. És ha már a számok bűvöletében vagyunk, érdemes azt is megjegyezni, hogy irodavezető partnerünket, Varga János Tamást már 16 éve ajánlja a Chambers Europe a legjobb magyarországi jogászok egyikeként.

TMT területen abszolút a legjobbak között vagyunk. Ebben oroszlánrésze volt irodavezető partnerünknek, Varga János Tamásnak, és a digitális megoldások szakértőjének, Várady Endrének. Mindkettőjüket a legjobb ügyvédek között ajánlja a kiadvány.

M&A területen végzett tevékenységünk szintén magas értékelést kapott, Varga János Tamást pedig egyenesen a „kommunikáció mesterének” nevezte a kiadvány. Méltó társa a munkában Lovretity András, aki szintén név szerinti ajánlást kapott a Chambers Europe oldalain.

A munkajogot irodánkban elsődlegesen Csernus Zoltán neve fémjelzi. A Chambers Europe mind Zoltánt, mind a munkajog területén végzett munkánkat nagyra értékeli.

Chambers profilunk ide kattintva érhető el.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest