Nagy gratula a VJT csapatának!

Chambers ranking 2024
Chambers ranking 2024

Nagy gratula a VJT csapatának!

– Chambers Europe értékelés 2024 –

A Chambers európai ügyvédi irodákat értékelő kiadványa immáron tizennegyedik éve több jogterületen is a legjobbak közé sorolja irodánkat.

 

Előkelő helyen végzett irodánk a technológia területén. Az ügyfelek véleménye kitűnően tükrözi jogászaink hozzáértését, gyakorlatias, üzleti gondolkodását, és azt, hogy megvan az összhang a jogi tanácsadás és az ügyfelek igényei között:

„Nagy technológiai tudás és személyre szabott megoldások jellemzik a csapatot. Bármilyen digitalizációval kapcsolatos kihívással szembenéznek.”

„Varga János Tamás tapasztalt, pragmatikusan gondolkodó tech-jogász. Egyedülálló tulajdonságai közé tartozik, hogy a digitalizációt nem csak részleteiben, hanem egészében látja.”

„Várady Endre tökéletesen összehangolja jogi tanácsadását az ügyfelek igényeivel.”

 

A munkajog területén is megtartottuk előkelő helyünket. A munkajogi csapat nem csak odafigyel a részletekre, de egy egyedülállóan mély és átfogó szakmai tudással is rendelkezik. Ügyfeleink véleménye alátámasztja ezt:

„Varga János Tamás odafigyel a foglalkoztatási kérdések finom részleteire is. Csapata átfogóan és mélységeiben ismeri ezt a jogterületet.”

„Csernus Zoltán egy segítőkész, gyakorlatias, józan ítélőképességű jogász. Nagyon tud küzdeni az ügyfelért.”

 

A kiadvány a vállalatfelvásárlás területén is nagyra értékeli munkánkat. Ügyfeleink a csapat gyakorlatiasságát, odafigyelését és üzleti szemléletét emelték ki:

„A VJT & Partners csapata a legösszetettebb ügyekben is világos és tömör tanácsod ad.”

„Rendkívül gyakorlatias csapat.”

„Lovretity András kiemelten odafigyel az igényeinkre, és világos útmutatást ad a minket érintő kérdésekben.”

„Lovretity András jó hozzáállása már átsegített minket néhány kritikus tárgyaláson.”

„Varga János Tamás mély tudása és üzleti szemlélete stratégiai gondolkodással egészül ki. Döntéseinkben erősen tudtunk rá támaszkodni.”

 

Chambers profilunk ide kattintva érhető el.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest