Erős, precíz, kreatív és trendi

Erős, precíz, kreatív és trendi

Chambers Europe 2020

Ezek az elismerő szavak vonatkozhatnának akár egy sumo birkózóra is, ha nem a Chambers Europe jogi irodákat értékelő kiadványának hasábjain jelentek volna meg. De így örömmel vesszük tudomásul, hogy irodánk ügyfelei ennyire pozitívan és sokrétűen nyilatkoztak rólunk. Köszönjük az elismerő véleményeket!
A kiadvány irodánkat előkelő helyre sorolta M&A, Munkajog és Technológia területeken.

M&A
A Chambers Europe kiemeli, hogy a VJT & Partners csapata pontosan úgy áll hozzá az ügyekhez, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: az ügyvédek praktikusan, üzleti gondolkodással, a problémák megoldására összpontosítva és precízen dolgoznak, amihez természetes módon hozzátartozik a határidők szigorú betartása is.

Lovretity András pragmatikus, üzleti gondolkodásának köszönhetően könnyen megtalálja a közös nyelvet az ügyfelekkel. Munkájában, amely vállalat átszervezésekre, cégvásárlási és cégeladási tranzakciókra, és jogi átvilágításokra fókuszál, kitűnik pontossága és kiváló technikai tudása.

Varga János Tamás erős figyelemmel van jelen, kreatív és határozott. Mintegy az ügyek fölé emelkedve látja őket egészében, de ha felveszi a szemüvegét, a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Tárgyalási stílusa lenyűgöző.

MUNKAJOG
A sikeres munkajogi csapat receptje: előkelő ügyfélkör, jártasság a munkajog minden területén, üzleti érzék, és valódi megoldások.

Csernus Zoltán, a kiemelkedő peres gyakorlattal rendelkező munkajogi csapat vezetője non-stop az ügyfelek rendelkezésére áll, és gyorsan reagál a felmerülő problémákra.

TMT
Igazi trendi csapat, folyamatosan megújulnak, szívesen tanulnak, és használják a legújabb technikai vívmányokat. Emellett nagyon megbízhatóak, gyorsan reagálnak és testreszabott megoldásokkal állnak elő a legbonyolultabb technológiai kérdésekben.

Várady Endre a tökéletes megoldásra törekszik. A felmerülő problémákat mélységeiben megdolgozza, és kiválóan kommunikál az ügyfelekkel. Adatvédelmi praxisa mellett a TMT szektorban nyújt tanácsadást kiemelt technológiai ügyfelek részére.

Varga János Tamás irodavezető partner igazi stratéga. Számba veszi a felmerülő lehetőségeket, és üzleti szempontú megoldásokat javasol.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest