Nagyra értékeljük a Legal 500 értékelését!

Nagyra értékeljük a Legal 500 értékelését!

Legal500 EMEA 2020

A Legal 500 jogi irodákat értékelő kiadványa olyan a jog területén, mint a Michelin katalógus az éttermeknél. Rangsorolja az irodákat, bemutatja, melyik irodának mi az erőssége, kiemeli a jelentős személyiségeket és megosztja az olvasóval az ügyfelek véleményét. Íme egy csokorra való a Legal 500 idei, ránk vonatkozó értékeléséből.

Munkajogból abszolút a csúcson! Irodánk vezetője, Varga János Tamás, megkapta a kiadvány által adható legmagasabb elismerést, és bekerült a Hall of Fame tagjai közé. Ez olyan, mint a legjobb mesterszakácsok társasága. Tamást, aki több évtizede csak dicséretet kap az ügyfelektől, magas színvonalú, kiváló munkájának elismeréseként került be a leginkább ajánlott ügyvédek társaságába. Munkajogi csapatunk vezetőjét, Csernus Zoltánt, mint „Leading individual”-t emeli ki a kiadvány. Ezen a területen irodánkat is a legelsők között ajánlják, így elmondhatjuk, hogy munkajogból abszolút a csúcson vagyunk!

Adatvédelem területén is kiváló eredményt ért el irodánk. Ezen a szakterületen most értékeltek először az ügyvédi irodákat, és egyetlen független magyar irodaként rögtön a legjobbak közé soroltak minket. Adatvédelmi gurunkat, Várady Endrét a Leading individual-ek között ajánlja a kiadvány, ami az adatvédelem kategóriájában a legmagasabb elismerés. Ügyfeleink úgy fogalmaztak, hogy szuperhatékony szolgáltatást nyújtunk, és adatvédelmi csapatunk megbízhatósága felülmúlhatatlan!”

Commercial, corporate és M&A területeken Varga János Tamás és Lovretity András nagy volumenű tranzakciókon összekovácsolódott párosát emeli ki a kiadvány. Tamás stratégiai gondolkodását tökéletesen kiegészíti András gyakorlatiassága. Az ütőképes csapatot tovább erősíti Csernus Zoltán, Belényi Andrea és Virág Tamás.

TMT területen a legmagasabbra értékelt független irodaként jegyez minket a kiadvány. Ügyfeleink, akik a szakma élvonalába tartoznak, kiemelték, hogy elsőrangú tudással rendelkező TMT és IT csapatunk folyamatosan a legmagasabb színvonalon dolgozik. Varga Jánost Tamást és Várady Endrét említi a kiadvány a legjobbak között.

A versenyjog területén is előkelő helyet kapott irodánk. Ügyfeleink egyenesen „szuperhatékonynak” tartanak minket, és ezzel a szóösszetétellel jellemezték Belényi Andrea profi hozzáértését is.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest