Ha munkajog, akkor VJT

Ha munkajog, akkor VJT

A Lexology idén is minket kért fel arra, hogy megírjuk a „Getting the Deal Through 2022” kiadvány „Labour & Employment” fejezetének magyar vonatkozású részét.

Ha munkajog, akkor VJT. Ez a mondás két okból is érvényes: egyrészt azért, mert irodánk már sok-sok éve a legjobbak között szerepel az előkelő ranking kiadványok oldalain, másrészt pedig azért, mert a Lexology idén is minket kért fel arra, hogy megírjuk a Getting the Deal Through (GTDT) kiadvány Labour & Employment fejezetének magyar vonatkozású részét. A magyar fejezet megírása Nguyen Hoa Tünde és Csernus Zoltán nevéhez fűződik.

Azért is megtiszteltetés a jogi kiadvány írói között lenni, mert a Lexology a világ legjobb ügyvédi irodáit kérte fel arra, hogy bemutassák országuk munkajogi környezetét, és így együtt létrehozzanak egy átfogó, részletes, több mint 150 joghatóságot elemző munkajogi kiadványt.

A magyar fejezet első kézből nyújt betekintést a magyar foglalkoztatási gyakorlatba, és bemutatja a jogszabályok és a gyakorlatot finomító bírósági határozatok változatos halmazát. Nélkülözhetetlen információkkal szolgál a vállalkozások számára például a munkavállalók felvételéről, munkaviszonyuk megszűnéséről, valamint a munkaügyi viták rendezéséről. A fejezet néhány nagyon specifikus kérdéssel is foglalkozik, úgy, mint a munkavállaló által létrehozott szellemi tulajdon vagy a munkahelyi adatok védelme.

A munkajogi praxisunkkal kapcsolatos részletekért látogasson el a Munkajog oldalra.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest