Ha tavasz, akkor Chambers Europe ranking

Ha tavasz, akkor Chambers Europe ranking

Chambers Europe 2021

Ezek a tavaszi hangok még a madárcsivitelésnél is jobban estek a fülünknek. A Chambers a világ összes irodája mellett (Chambers Global) Európában is felmérte az ügyvédi piacot, és összeállította a legjobb európai ügyvédi irodák rangsorát. A rangsor most is az ügyfelek és piaci szereplők véleménye, és a velük készített interjúk alapján készült el. Irodánk beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és kitűnő helyen végzett a vállalatfelvásárlás, a munkajog, és a technológia területeken.

Vállalatfelvásárlás

„Az ügyvédek leleményesek, és a helyi piac avatott ismerői” – idézi a kiadvány az ügyfelek és piaci szereplők véleményét. – „Nagyon magas színvonalon dolgoznak, és kiemelten fontos számukra, hogy mélységeiben megértsék működésünket, üzleti céljainkat és a piacot, ahol tevékenykedünk.”

Ügyfeleink külön kiemelték Lovretity András Corporate- és M&A team vezetőnk magas szintű hozzáértését, és a részletek iránti elkötelezett figyelmét. Az ügyfélvélemények szerint András nem csak hogy pontosan megérti az ügyfelek kérdéseit, hanem világos, tökéletesen érthető válaszokat is ad rájuk.

Irodavezetőnk, Varga János Tamás, profi szakember hírében áll az ügyfelek és az ügyvédek között is. Jogi tanácsaiban a szakértelem gyakorlati megoldásokkal ötvöződik. Az ügyvédek rangsorában Tamás a legmagasabban értékelt szakember a független magyar irodák ügyvédei közül.

Munkajog

A Chambers Europe értékelése szerint kiemelkedő munkajogi csapatunk megbízható választás a pénzügyi szolgáltatások területén, valamint az ingatlan szektorban aktív ügyfelek számára. És az ügyfelek elégedettek velünk. Véleményük szerint a csapat hihetetlenül gyorsan reagál a kérdésekre és megkeresésekre, és technikai tudásuk is egészen bámulatos.

Csernus Zoltán nem csak kiváló munkajogász hírében áll, hanem mint stratéga is elismerést vívott ki ügyfeleink körében.

Technológia

Előkelő ügyfélkör és speciális tanácsadás jellemzi irodánkat ezen a szakterületen. A csapat a közismert blue-chip vállalatoknak van segítségére többek közt a GDPR-t, az adatvédelmet, és a reklámot érintő speciális kérdésekben. Az ügyfelek dicsérik a csapat kommunikációs ügyességét, és elmondták, hogy a jogi témákat nem jogásznyelven, hanem érthetően és világosan fogalmazzák meg. Elégedetten nyugtázták, hogy munkánk mind szolgáltatás, mind szakértelem tekintetében kiemelkedő minőségű.

Várady Endre adatvédelmi szakértőnk, akit tavaly mint feltörekvő fiatal erőt említett a kiadvány, most még magasabbra került a technológiában elismert ügyvédek rangsorában. Az ügyfelek kedvelik barátságos, üzletközpontú szemléletmódját, amelyet magas szintű szakértelem tesz még vonzóbbá.

Üzleti szemlélet, gyors reagálás, elkötelezettség a megvalósítható dolgok iránt. Ez Varga János Tamás titka, amiért ügyfeleink bizalommal és örömmel fordulnak hozzá.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest