Chambers Europe – Magabiztosan a magasban!

Chambers Europe – Magabiztosan a magasban!

A Chambers európai ügyvédi irodákat rangsoroló kiadványa ismét magasra értékelte irodánkat, kiemelve a társasági jogi ügyek és vállalatfelvásárlások (M&A), a munkajog és a technológiai szektorokhoz (TMT) kapcsolódó jogi tanácsadás területén végzett munkánkat. Elismerő sorokat olvashattunk jogászaink tapasztalatáról, üzleti szemléletéről, és arról a módról, ahogyan az ügyeket teljes egészében, üzleti és jogi környezetükbe ágyazva szemlélik.

Ügyfeleink szerint Lovretity András gyakorlatias gondolkodása egészen lenyűgöző. Nem bonyolítja túl a dolgokat, hanem a lehető legegyszerűbb megoldásra törekszik. Dicsérő szavakat kapott Varga János Tamás is, aki kitűnő stratégiai gondolkodó hírében áll, oroszlánrészt vállal a döntéshozatali folyamat támogatásában, és kreativitását is megcsillogtatja az ügyleti struktúrák kidolgozásában.

A TMT csapat tagjait az ügyfelek nem csupán tanácsadóként tartják számon, hanem az üzletben jártas szakemberként is. Várady Endrét egyenesen vállalkozásbarát tanácsadónak nevezték, aki mindig a tökéletes megoldást keresi. Őt kitűnően kiegészíti Varga János Tamás, akit az ügyfelek kemény, de rugalmas tárgyalópartnerként írnak le, és akinek átfogó elméje az ügyek egészét átlátja.

Munkajogi területen is elégedettek az ügyfeleink, és érzik, hogy minden, ami történik, az ő érdekeiket szolgálja. Ez Csernus Zoltánnak köszönhető, aki mindig pontos és részletes választ ad a felmerülő kérdésekre.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest