Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő véleményeket!

Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő véleményeket!

A Chambers Europe jogi irodákat értékelő kiadványa idén ismét rangsorolta az ügyvédi irodákat. A rangsor felállításához a kiadvány munkatársai egyrészt kollégáinkat kérdezték a szakmai kérdésekről, másrészt ügyfeleinket faggatták ki munkánkról. Ezúton is köszönjük ügyfeleinknek az elismerő véleményeket!

„Mindig elérhetőek, azonnal válaszolnak és kitűnő javaslatokkal állnak elő – mondja egyik ügyfelünk, akinek VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS területén adtunk jogi tanácsot. – Üzleti érzékkel megáldott jogászok.” A kiadvány kiemeli Lovretity Andrást, aki nagyon pontos a jogi dokumentációk elkészítésében, és igazi stratéga. Varga János Tamást szintén stratégiai gondolkodásáért dicsérik, valamint átfogó elméjéért: „egyszerre tartja szem előtt az egészet és a részleteket is.”

MUNKAJOG területen természetesen a csapat vezetőjét, Csernus Zoltánt emeli ki a kiadvány, akit mind szakmailag, mind emberileg dicsértek az ügyfelek: „alapos, pontos, megbízható, és még ha rövid a határidő, akkor is minden időben kész lesz”.

Munkatársaink tapasztalatát és magas színvonalú munkáját emeli ki a kiadvány a TECHNOLÓGIA területén. A rendkívül megbízható, és a határidőket komolyan kezelő csapatot egyik ügyfelünk így jellemezte: míg együtt dolgoztunk az olyan volt, mintha fogták volna a kezünket, és határozottan végigvezettek minket az ügy buktatóin.”
A csapat egy GDPR megfelelési szoftver kifejlesztésében is részt vett.
Fiatal kollégánkról, Várady Endréről mondták ügyfeleink, hogy rendkívül segítőkész és válaszai mindenkit meggyőznek. Bármilyen kérdésekkel bombázhatjuk, ő nem hátrál meg, és kidolgozza a helyes választ. De a lelkes vélemények terén irodavezetőnk, Varga János Tamás vitte el a pálmát, akinek ajtaja mindig nyitva áll az ügyfelek előtt.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest