A Chambers Global 2016 nemzetközi szakkiadvány ismét magasra értékelte irodánkat a társasági jog és a vállalatfelvásárlási jog területein.

A Chambers Global 2016 nemzetközi szakkiadvány ismét magasra értékelte irodánkat a társasági jog és a vállalatfelvásárlási jog területein.

A Chambers Global 2016 ismét előkelő helyre, a kiemelt ügyvédi irodák 4. csoportjába sorolta irodánkat társasági jog és vállalatfelvásárlási jog területeken. A kiadvány a vállalatfelvásárlási területen ajánlott jogászok között a 3. csoportban emeli ki Varga János Tamást, az iroda vezető jogászát.

„Varga János Tamás két évtizedes tapasztalatának köszönhetően rendkívül elismert tranzakciós jogász Magyarországon. Munkájában mindig alapos és összehangolt, sokrétű jogi tanácsait az üzleti szempontok maximális figyelembevételével adja” – írja a Chambers Global.

„Nagyon szeretek Tamással dolgozni! Nem csupán jogi szempontból nézi az ügyeket, hanem átgondolja, hogy ténylegesen mire van szüksége az ügyfélnek. Képes arra, hogy az ügyfél fejével gondolkozzon” – idézi a Chambers az iroda egyik ügyfelét.

A kiadvány utal a VJT & Partners széles körű megbízásaira, amelyek közül kiemelkedik az a jogi tanácsadás, melyet az iroda az Euroventures III LP kockázati tőkebefektető társaságnak egy nagy volumenű részvényátruházási ügy kapcsán nyújtott.

Az iroda színvonalát tovább emeli, hogy 2015-től a tapasztalt vállalatfelvásárlási jogász, Lovretity András is a VJT & Partners csapatát erősíti. További részletek itt.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest