A Chambers Global ismét magasra értékelte irodánkat

A Chambers Global ismét magasra értékelte irodánkat

A Chambers Global 2017 ismét magasra értékelte irodánkat a társasági jog és a vállalatfelvásárlási jog területén. Varga János Tamást és Csernus Zoltánt egyénileg is kiemelte a szakkiadvány.

A Chambers Global sok szempontot figyelembe véve rangsorolta irodánkat, amelyek közül az egyik legfontosabb szempont ügyfeleink véleménye irodánk jogi szolgáltatásáról. Az előkelő értékelés alapján bátran állíthatjuk, hogy ügyfeleink az iroda társasági jog és vállalatfelvásárlás területeken végzett munkáját a vezető nemzetközi ügyvédi irodákkal azonos színvonalúként ismerik el.

„Varga János Tamás széleskörű szakértelmének köszönhetően folyamatosan növeli elismertségét a vállalatfelvásárlások területén” – írja a szakkiadvány. – „János Tamás gyakorlatias, logikusan gondolkodik, és mindig átlátja az összefüggéseket. Igazi szakember, aki érti az üzleti szempontokat is”.

A Chambers Global idén először Csernus Zoltánt is kiemelte társasági jog kategóriában. „Zoltán pontos instrukciókat és hasznos tanácsokat ad. A legbonyolultabb ügyekben is gyorsan és hibátlanul dolgozik” – idézi a szakkiadvány ügyfeleink véleményét.

További információk az alábbi linken érhetők el.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest