A Hungarian Watch 2014 tavaszi száma immáron elérhető a honlapunkon is

A Hungarian Watch 2014 tavaszi száma immáron elérhető a honlapunkon is

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda büszkén jelenti be a Hungarian Watch – az iroda által negyedévente publikált kiadvány – 2014 tavaszi számának megjelenését.

A Hungarian Watch célja hazánk legjelentősebb üzleti és beruházási lehetőségeinek bemutatása. Ez a befektetési szempontú látásmód végigfut az egész kiadványon, és bevezeti az olvasót hazánk üzleti életébe. A kiadványunk átfogó és friss információkat szolgáltat Magyarországról; kiemelve a jog, a gazdaság és egyéb olyan területekre vonatkozó naprakész híreket, amelyek jelentős hatással lehetnek a magyar üzleti életre.

A Hungarian Watch legújabb száma tartalmazza a hazai üzleti élet legfrissebb híreit: a tavaszi magyarországi választás üzleti hatásától, az új. Ptk. bemutatásán át, egészen a legfontosabb iparági elemezésekig, beleértve a bank, az energia és a telekommunikációs szektort.

„A Hungarian Watch egy olyan új típusú kiadvány, amely segíti külföldi partnereinket abban, hogy könnyebben tudjanak tájékozódni a magyar üzleti életben. Hiszem, hogy gyakorlatias és informatív kiadványunk egyben a magyar olvasók számára is hasznos lehet” nyilatkozta Várady Endre, a kiadvány szerkesztője.

Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere, hozzátette: „a Hungarian Watch nemzetközi partnereink által is méltán elismert kiadvány. Örömünkre szolgál, hogy tájékoztathatjuk ügyfeleinket és partnereinket az izgalmas hazai üzleti lehetőségekről.”

A kiadvány elérhető az alábbi linken: Hungarian Watch Spring 2014

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest