A Legal 500 EMEA jogi szakkiadvány 2013-ban is „top tier” ajánlást adott a VJT & Partners ügyvédi irodának

A Legal 500 EMEA jogi szakkiadvány 2013-ban is „top tier” ajánlást adott a VJT & Partners ügyvédi irodának

A VJT & Partners örömmel tudatja, hogy a független, vezető nemzetközi jogi szakkiadvány, a Legal 500 az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban magasra értékelte az iroda munkáját a fő tevékenységi köreiben, és 2013-ban is “top tier” (felső kategória) szolgáltatónak ajánlotta.

A magyar szekció értékelésében az iroda az ajánlott kategóriába került a munkajog, a TMT, a vállalatfelvásárlás (M&A), a jogviták és az ingatlanjog területén is.

Varga János Tamást, a VJT & Partners irodavezető partnerét az M&A, a jogviták és a TMT területén javasolták, a munkajogban pedig vezető ügyvédként emelték ki. Bocskov-Szabó Dórát a munkajog területén nyújtott tevékenységéért említették meg.

A VJT & Partners csapata a vállalatfelvásárlás (M&A) területén a „minden szempontból kiemelkedő” szolgáltatásaiért részesült elismerésben, illetve a jogvitákat illetően az iroda „üzleti szemléletét” emelték ki. Varga János Tamást „kiváló jogászként” jellemezték, Bocskov-Szabó Dórát pedig „mélyreható ismeretei” és „a legmegfelelőbb megoldás megtalálása iránti elköltekezettsége” miatt méltatták.

Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető ügyvéde, a következőképpen reagált a hírre: „az EMEA Legal 500 munkánkat méltató, független és magas színvonalú elismerése megerősíti azt a törekvésünket, hogy ügyfeleinknek prémium szolgáltatást nyújtsunk, és tevékenységünket mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten bővíteni tudjuk.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest