A „Legjobb bevándorlási joggal foglalkozó iroda Magyarországon” nemzetközi díjat ítélték oda a VJT & Partners Ügyvédi Irodának

A „Legjobb bevándorlási joggal foglalkozó iroda Magyarországon” nemzetközi díjat ítélték oda a VJT & Partners Ügyvédi Irodának

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda örömmel számol be arról, hogy idén a „Legjobb bevándorlási joggal foglalkozó iroda Magyarországon” díjat ítélte neki egy független nemzetközi szaklap, az Acquisition International Magazine.

Az Egyesült Királyságban kiadott Acquisition International Magazine nemzetközi jogi, pénzügyi és befektetési témákkal foglalkozik, valamint 2010 óta ítél oda díjakat az egyes szektorokban legjobb értékelést kapott ügyvédi irodáknak. A díjazott kiválasztása az olvasók – akik gyakran ügyfelei is egyben az adott ügyvédi irodának – szavazatai és a szakértők véleménye alapján történik.

A VJT & Partners évek óta foglalkozik a bevándorlási joggal, ez idő alatt a jogterület kiemelkedő szakértőjévé vált, ezt igazolja az elnyert díj is. Az iroda nagy gyakorlattal rendelkezik a magyar letelepedési államkötvény programban, amely kedvező feltételekkel teszi lehetővé a letelepedési engedély megszerzését azoknak a nem uniós polgároknak, akik jelentős összeget fektetnek letelepedési államkötvénybe.

A magyarországi vállalkozás létrehozásán alapuló bevándorlási lehetőségek körében szintén széleskörű szolgáltatást nyújt a VJT & Parnters Ügyvédi Iroda. Ez a program a nem uniós polgárok számára kínál lehetőséget arra, hogy vállalkozásukat Magyarországon hozzák létre, és ezzel együtt magyarországi tartózkodási engedélyt szerezzenek.

„Ez a díj nagy megtiszteltetés számunkra, mert elismeri azokat az erőfeszítéseinket, amelyeket az ügyfeleinkért tettünk. Örömmel látjuk, hogy az értékeinkkel összhangban végzett munkánknak van eredménye, és a partnereinktől is pozitív visszajelzéseket kapunk” – mondta dr. Hacsi Gábor partner, a VJT & Partners bevándorlási csoportjának vezetője. – „Ez a díj ugyanakkor arra is ösztönöz bennünket, hogy folytassuk, amit elkezdtünk, és továbbra is törekedjünk a tökéletességre” – teszi hozzá a csoportvezető.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest