„A legjobb magyar jogi honlap” értékelést kapta a VJT & PARTNERS internetes oldala a CEE Legal Matterstől

„A legjobb magyar jogi honlap” értékelést kapta a VJT & PARTNERS internetes oldala a CEE Legal Matterstől

„Kétségtelenül kompetens, elegáns és választékos” írta a CEE Legal Matters rovatvezetője

A Varga János Tamás és Társai Ügyvédi Iroda büszkén és örömmel jelenti be, hogy honlapját a CEE Legal Matters — független nemzetközi jogi szakkiadvány — a legjobb magyar jogi honlapnak választotta 2014. júniusi számában.

A CEE Legal Matters minden egyes számában szerepel egy úgynevezett „Top Sites” (vezető honlapok) szekció, és a kitüntető címet mindig az adott ország legjobb honlapjával rendelkező jogi iroda nyeri el. A 2014. júniusi számában a CEE Legal Matters színvonalas jogi szolgáltatást nyújtó orosz és magyar ügyvédi irodák honlapjait értékelte számos objektív kritérium alapján. Azokat az irodákat díjazták, amelyek amellett, hogy kiváló jogi tanácsadást nyújtanak ügyfeleik számára, még arra is képesek, hogy „megmutassák, hogy egy ügyvédi iroda többféle módon is képes céljait és képességeit hatékonyan kommunikálni az interneten keresztül”.

A cikk kiemeli, hogy a Varga János Tamás és Társai Ügyvédi Iroda honlapja „visszafogott és mértékletes”, ugyanakkor „kétségtelenül kompetens, elegáns és választékos”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest