A VJT & Partners biztosan tartja a helyét a legjobb ügyvédi irodák között!

A VJT & Partners biztosan tartja a helyét a legjobb ügyvédi irodák között!

Idén is a hazai vezető ügyvédi irodák közé sorolta irodánkat a Legal 500, a világ egyik legrangosabb jogi irodákat rangsoroló kiadványa. Az elismerés nem csupán a vállalatfelvásárlás és munkajog területekre vonatkozik, hanem az iroda más jogi területeire is kiterjed.

Legal 500 2017

„Igazi szakemberekből álló, szervezett, pontos és megbízható csapat” – ecseteli ügyfeleink elégedettségét a Legal 500 a vállalatfelvásárlás területén. A főként határokon átnyúló ügyekre specializálódott csapat egyik kulcsembere Lovretity András, akinek elsősorban elmélyült tudását dicsérik az ügyfelek. Ezen a jogterületen Varga János Tamásról, Csernus Zoltánról és Hacsi Gáborról is elismerően szól a kiadvány.

„Ez az egyedülálló csapat széleskörű tapasztalattal rendelkezik a munkajog területén is. A jogászok mélyreható tudását nagyfokú rugalmasság egészíti ki” – írja a rangos szakkiadvány munkajogi csapatunkról. – „Az ügyvédek mindig rendelkezésre állnak, gyors és részletes választ adnak a felmerülő kérdésekre”. Ezen a területen Varga János Tamást és Csernus Zoltánt külön is kiemeli a kiadvány. Zoltánt a foglalkoztatási jogviták kapcsán is dicsérik ügyfeleink: „Csernus Zoltán nagyon magabiztos és aktív a bírósági tárgyalásokon. Az általa vezetett csapat eltökélt, hatékony és keményen dolgozik.”

A Legal 500 értékelése bizonyítja, hogy csapatunk kitűnően megállja a helyét adatvédelmi és IT területeken is: „Az ügyvédek gyorsan, hatékonyan dolgoznak, és kreatívak a megoldásban.” A kifejezetten erős csapat vezetője Varga János Tamás, aki egyben a Google tanácsadója „right-to-be-forgotten” ügyekben. Ezen a területen Hacsi Gábort is külön kiemeli a kiadvány.

Végül az ingatlan és építőipar területén három jogászunkról is kitűnő vélemény formálódott: „Hacsi Gábor rátermettségét tökéletesen kiegészíti Varga János Tamás üzleti szemlélete, Lovretity András pedig ingatlanügyekben szerzett széleskörű tapasztalatát adja bele a csapatba.”

„A Legal 500 idén is a legjobb nemzetközi és a hazai ügyvédi irodák közé sorol bennünket. Nagyon örülök ennek az elismerésnek!” – tette hozzá Varga János Tamás, az iroda alapító ügyvédje. – „És azt is tudom, hogy továbbra is fejlődni kell.”

További információ ide kattintva érhető el.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest