A VJT & Partners ismét „top-tier” ajánlást kapott a Legal 500 EMEA szakkiadványban

A VJT & Partners ismét „top-tier” ajánlást kapott a Legal 500 EMEA szakkiadványban

2015 Legal500

A Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) 2015-ös kiadványa idén is a legmagasabban rangsorolt irodák között ajánlja irodánkat a munkajog területén. A kiadvány kiemeli, hogy a VJT & Partners csapata „a végsőkig elmegy az ügyfelei érdekében”. Az iroda olyan ügyfelektől kapott megbízást, mint az Albemarle, az ING Biztosító vagy a HP, és jogi tanácsot nyújtott munkaszerződésekkel, vállalati policy-k kialakításával, munkaviszony megszüntetéssel és csoportos leépítésekkel kapcsolatos ügyekben. A munkajog területén Csernus Zoltánt külön említi a kiadvány.

Irodánk M&A és Vitarendezési csoportja, mely az elmúlt években egyre magasabb minősítést szerzett, idén „second tier” besorolást kapott, és a TMT csoport is megőrizte korábbi helyét a second tier kategóriában.

Az ingatlanjogi csoportot is komoly elismerésben részesítette a kiadvány: A három partnerből álló „keményen dolgozó és ügyfélközpontú” Varga János Tamás által vezetett iroda „minden szempontból kitűnő” szolgáltatást nyújt.

Irodánk mindhárom ügyvédjét ajánlja a Legal 500 EMEA 2015 szerkesztősége:

  • Társasági jog és M&A területen: Varga János Tamást és Csernus Zoltánt
  • Vitarendezési területen: Varga János Tamást, Csernus Zoltánt és Hacsi Gábort
  • Munkajog területén: Csernus Zoltánt és Varga János Tamást
  • Ingatlanjogi területen: Varga János Tamást és Hacsi Gábort

A Legal 500 egy rendszeresen megjelenő, rangos kiadvány, mely mélyre ható elemzést készít az ügyvédi irodákra és azok ügyfeleire vonatkozóan. „Az egyetlen feltétele annak, hogy egy ügyvédi iroda bekerüljön a rangsorunkba, hogy az iroda érdemessé válik-e erre”– jegyezte meg a Legal 500 kiadásért felelős igazgatója.

Irodánk vezető partnere, Varga János Tamás a Legal 500 minősítése kapcsán elmondta, hogy a Legal 500 mindig nagyon alapos felmérést készít az egyes ügyvédi irodák képességeiről. „A kapott minősítések azt mutatják, hogy ügyfeleink magasra értékelik elkötelezettségünket. Munkánk során megtapasztalták, hogy csapatunk mindig az általuk legfontosabbnak tartott kérdésekre összpontosít, ugyanakkor minden apró részletre komoly hangsúly fektet.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest