A VJT & Partners Ügyvédi Iroda bemutatja a Hungarian Watch 2014 Téli számát

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda bemutatja a Hungarian Watch 2014 Téli számát

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda büszkén jelenti be a Hungarian Watch 2014 Téli számának megjelenését. A Hungarian Watch egy negyedévente megjelenő kiadvány. A Hungarian Watch 2013 őszi száma nagy elismerést kapott a különböző országokban jelenlévő partnereinktől. A negyedéves kiadvány átfogó és friss információkat tartalmaz Magyarországról, kiemelve a jogra, a gazdaságra, az üzleti életre és egyéb olyan területekre vonatkozó friss híreket, elsősorban azokat, amelyek jelentős hatással lehetnek a magyarországi eseményekre.

A Hungarian Watch elsősorban olyan olvasók számára készült, akik befektetési szempontból tekintenek Magyarországra. Ez a befektetési szempontú látásmód végigfut a kiadványon, bevezeti az olvasót a magyarországi üzleti életbe, és egyben rávilágít az aktuális üzleti és befektetési lehetőségekre.

„Remélem, hogy a Hungarian Watch 2014 Téli száma is legalább annyira informatív és inspiráló, mint amennyire a kiadvány első száma volt” nyilatkozta Várady Endre, a kiadvány szerkesztője.

Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere hozzátette: „Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a kiadvány első számával kapcsolatban; meg vagyok győződve arról, hogy az új üzleti lehetőségek jelentik a legnagyobb értéket a befektetők számára.” Részletek…

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest