A VJT&Partners ismét „Top Tier” ajánlást kapott a Legal 500 EMEA szakkiadványban

A VJT&Partners ismét „Top Tier” ajánlást kapott a Legal 500 EMEA szakkiadványban

A Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) független jogi szakkiadvány ötödik éve a legmagasabban rangsorolt irodák között ajánlja irodánkat a munkajog területén. További négy jogterületen is kapott ajánlásokat az iroda.

Legal 500 2016

A rangos jogi szakkiadvány kiemeli, hogy irodánk munkajogi csoportja ‘kiváló szakértelemmel bír’ és ‘figyelemreméltó peres tapasztalattal rendelkezik’. Külön említésre került Varga János Tamás vezető partner, valamint Csernus Zoltán partner, akit a kiadvány szakértői ‘az üzletre fókuszáló, ügyfélorientált, készséges és megbízható’ ügyvédként neveztek meg.

Irodánk folyamatos fejlődésének köszönhetően további négy jogterületen is igen kedvező minősítést kapott. A Társasági jogi és Vállalatfelvásárlási, a Vitarendezési, illetve a Technológiai csoportok „Second Tier” besorolást kaptak, a TMT csoport pedig megőrizte korábbi helyét ugyanebben a kategóriában. Az Ingatlanjogi csoport a szintén elismerésre méltó „Fourth Tier” besorolást nyerte el.

A prominens kiadvány az iroda különféle jogterületeiről adott leírásaiban külön kiemeli a VJT & Partners valamennyi ügyvédjét:

Kereskedelem, Gazdasági társaságok, Vállalatfelvásárlás: „Az ügyfelek körében jelentős elismerést szerez a VJT & Partners ügyvédeinek kiváló minőségű munkája, valamint az a kivételes képességük, hogy az ügyfél igényeire fókuszáljanak és azt tökéletesen megértsék. Az ‘üzleti szemléletű és a dolgok egészét látó’ Varga János Tamás, valamint a ‘széles körű és alapos tudással bíró’ Csernus Zoltán együtt adtak jogi tanácsot a TransDigm Group EME felvásárlása során. A csapat 2015 augusztusában tovább bővült Lovretity Andrással, a ‘kitűnő tranzakciós jogásszal'”.

Vitarendezés: „Fontos hangsúlyozni a VJT & Partners csapatának munkajogi és biztosítási jogi ügyekben nyújtott magas színvonalú munkáját. A Csernus Zoltán által vezetett ´lelkesen dolgozó´ team többek között olyan ügyfeleknek nyújt széleskörű jogi szolgáltatást mint az NN Biztosító, vagy az Invescom.”

Telekommunikáció, Média, Technológia: „Varga János Tamás már a ’90-es évek óta aktív szereplője ennek a szektornak. Az általa vezetett team tagjai a ‘kimagasló hozzáértéssel rendelkező’ Hacsi Gábor és a ‘lelkes és készséges’ Várady Endre egy piacvezető biztosító részére adtak jogi tanácsot a felhő alapú szolgáltatásra áttéréssel kapcsolatban.”

Ingatlan és Építőipar: „Az üzleti szemléletű VJT & Partners rendszeresen ad jogi tanácsot az Intersport számára a cég bérleti szerződéseinek módosítására és megszüntetésére vonatkozóan. Az iroda ingatlanjogi munkacsoportját Varga János Tamás mellett ’a felkészült és tapasztalt’ Hacsi Gábor irányítja.”

A Legal 500 egy rendszeresen megjelenő rangos kiadvány, mely mélyreható elemzést készít az ügyvédi irodákra és azok ügyfeleire vonatkozóan.

„Eddig még soha nem értünk el ilyen jó eredményeket a Legal 500 EMEA-ben. Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen magas besorolásokat kaptunk. Ezek visszaigazolást adnak arról, hogy ügyfeleink elégedettek a képességeinkkel és az általunk végzett munkával. De azt is tudom, hogy van még tennivaló.” – tette hozzá Varga János Tamás, az iroda alapító ügyvédje.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest