Belényi Andrea és Várady Endre 2020 januárjától partnerként csatlakoznak irodánkhoz

Belényi Andrea és Várady Endre 2020 januárjától partnerként csatlakoznak irodánkhoz

Üdv a fedélzeten!

Irodánk partneri csapata két új taggal bővül idén, mindketten elkötelezettek, lelkesek és szakmailag is rendkívül tapasztalt jogászok.
Andrea 2018-ban a versenyjog területéről érkezett hozzánk, hogy itt szakterületeit kibővítve az adatvédelem és más szabályozási területek szakértőjévé váljon. Kiváló projektmenedzser, kitűnő előadó, a DPO képzés motorja. Szakértelmével és kitartásával nagy részt vállalt az Adatsólyom GDPR megfelelést segítő szoftver megalkotásában, amivel az iroda immár második éve elnyeri a Wolters Kluwer jogászdíjat.

Endre már jelölt éveit is nálunk töltötte, és 2016-tól ügyvédként erősíti a csapatot. Szakterületei a technológia, a kiszervezés és az adatvédelem, mely területen a csapat vezetőjeként többedmagával már másodszorra veszi át a Wolters Kluwer jogászdíjat. Az iroda számos kiadványának szerkesztését is ő végzi.

„Nagyon örülök, hogy ők ketten most már ahhoz a csapathoz tartoznak, mely az iroda működését közvetlenül irányítja” – mondta Varga János Tamás irodavezető partnerünk. – „Üdv a fedélzeten!”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest