Doing Business in Hungary: a VJT & Partners új kiadványa

Doing Business in Hungary: a VJT & Partners új kiadványa

A VJT & Partners élvonalbeli magyar ügyvédi iroda nagy örömmel tudatja, hogy megjelent a „Doing Business in Hungary 2013” című kiadványa. A „Doing Business in Hungary 2013” egy olyan gyakorlati kézikönyv, amely elsősorban azon cégeknek és magánszemélyeknek szól, akik üzleti szemszögből tekintenek Magyarországra. Alapvető tudnivalókat tartalmaz azok számára is, akik céget szeretnének alapítani – vagy akiknek már működő cége van – Magyarországon.

A könyv egy három részből álló útmutató, amely bemutatja azokat a legfontosabb jogszabályi rendelkezéseket, amelyeket a magyarországi cégalapítás és működtetés során mindenképpen figyelembe kell venni. Emellett a kiadvány számos olyan egyéb területhez kapcsolódó kérdésre is választ ad, amelyek egy cég mindennapi működése során merülhetnek fel, mint például a szellemi tulajdonjoggal vagy a versenyjoggal kapcsolatos kérdések.

A kiadványt készítő jogászok az üzleti szemléletet helyezték előtérbe a szövegek megírásakor, ezért nem a száraz jogi nyelvezetet használták. A könyv tartalma így könnyen érthető, informatív, és számos olyan gyakran felmerülő kérdésre ad választ, amelyek egy magyarországi cég létrehozásakor, illetve működtetésekor merülnek fel.

„Igyekeztünk egy igazán gyakorlatias szemléletű kézikönyvet készíteni, amit mindig magánál tarthat az ember.” – hangsúlyozta Tukszár Edit, a kiadvány szerkesztője.

Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere a következőket tette hozzá: „Ez egy felhasználóbarát, gyakorlatias kézikönyv, amely könnyen kezelhető. Részletes tárgymutatót is tartalmaz az egyszerűbb eligazodás érdekében. Ugyanakkor a kiadvány jól illeszkedik az üzleti élet rendszeréhez is. A szerkesztés során ügyeltünk arra is, hogy az olvasó könnyen át tudja tekinteni azokat a nehézségeket is, amelyek egy magyarországi cég működtetése vagy alapítása során felmerülhetnek.”

A kiadvány a következő linken igényelhető: Doing Business

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest