Elérhető évente megjelenő kiadványunk, a Doing Business in Hungary 2022-es, frissített változata!

Elérhető évente megjelenő kiadványunk, a Doing Business in Hungary 2022-es, frissített változata!

A Doing Business in Hungary kiadványt azért szeretjük, mert ez egy közös tudástár, melynek megalkotásában az egész jogász csapat részt vett. A különféle jogterületeken dolgozó kollégák beletették legjobb és legaktuálisabb tudásukat, hogy meglévő és leendő külföldi partnereink, akik Magyarországon vállalkozásba kezdenek, pontos és naprakész ismereteket kapjanak a magyarországi szabályozási és gazdasági környezetről.

A kiadványt elsősorban ügyfeleinknek írtuk, és az ő igényeiket szem előtt tartva a nyelvezetet könnyen érthetővé, jogi sallangoktól mentessé formáltuk. A kiadvány azért hosszú, hogy minden kérdésre meglegyen a válasz, és azért áttekinthető, hogy mindenki rögtön rátaláljon az őt érdeklő területre és kérdésekre, legyen szó cégalapításról, számvitelről, könyvvizsgálatról, adózásról, foglalkoztatásról, szellemi tulajdonról, adatvédelemről, és még sorolhatnánk.

A kiadványt másodsorban magunknak írtuk, hiszen a megírás során a mi jogi tudásunk is frissült és elmélyült. És végül, de nem utolsó sorban, ez a tudástár mindenkinek szól, aki egy remek összefoglalót keres az aktuális magyarországi gazdasági-jogi klímáról.

A kiadvány regisztrációt követően ingyenesen letölthető itt.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest