Legal 500 EMEA ismét „top-tier” ajánlást adott a VJT & Partners Ügyvédi Irodának

Legal 500 EMEA ismét „top-tier” ajánlást adott a VJT & Partners Ügyvédi Irodának

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda a munkajog területén a negyedik évben is mint „top-tier” (felső kategória) iroda került ajánlásra a Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika 2014. évi kiadványában. Az ajánlás kiemeli: „a VJT & Partners „mindig jól informált” és „igazán készséges” csapata ügyfelei között van a […] és jogi tanácsadást nyújt számukra munkaszerződésekkel, belső szabályzatokkal, munkaviszony megszüntetéssel és csoportos létszámcsökkentéssel kapcsolatban. Csernus Zoltán és Bocskov-Szabó Dóra ajánlott szakemberek.” A VJT & Partners Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét, Varga János Tamást pedig az elit „vezető ügyvédek” közé sorolja a Legal 500 EMEA kiadványa.

Miután a VJT & Partners Ügyvédi Iroda az elmúlt években következetesen kapaszkodott felfelé a rangsorban: a vállalatfelvásárlás (M&A) és a jogviták kategóriákban mint „second-tier” ajánlott ügyvédi iroda szerepel; az iroda megőrizte helyét a „third-tier” irodák között a TMT területén, valamint a „fourth-tier” irodák között az ingatlanjog területén. A kiadvány kiemeli: „a VJT & Partners Ügyvédi Iroda három partnert is magában foglaló vállalatfelvásárlási (M&A) és társasági jogi csoportjában kiemelkedő szerepe van a „proaktív” és „megbízható” Varga János Tamásnak, aki „minden tekintetben kiváló” jogi szolgáltatást nyújt. Varga és a „részletekre rendkívül odafigyelő” Csernus Zoltán egy vezető amerikai ügyvédi irodával közösen nyújtottak jogi tanácsadást az […] egy határokon átnyúló felvásárlás során.

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda négy ügyvédje is ajánlott kategóriában szerepel a Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika 2014 kiadványában:

  • Társasági jog és Vállalatfelvásárlás (M&A) – Varga János Tamás és Csernus Zoltán
  • Jogviták – Varga János Tamás, Csernus Zoltán, Hacsi Gábor és Bocskov-Szabó Dóra
  • Munkajog – Csernus Zoltán és Bocskov-Szabó Dóra
  • Ingatlanjog – Varga János Tamás és Hacsi Gábor.

A Legal 500 mint vezető nemzetközi jogi szakkiadvány széleskörű, független, és mind az irodák, mind az ügyfelek visszajelzéseit tükröző kutatáson alapuló értékelést nyújt.

A VJT & Partners irodavezető partnere, Varga János Tamás így nyilatkozott: “A Legal 500 kiadványra úgy tekintenek, mint amely pontos és hiteles értékelést nyújt az ügyvédi irodák képességeiről. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy ilyen magas értékelést kaptunk ebben a kiadványban, amely egybeesik ügyfeleink visszajelzésével az iroda képességeiről és a nekik nyújtott jogi szolgáltatásokról.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest