Újabb elismerés az adatvédelemben

Újabb elismerés az adatvédelemben

Lexology – Getting the Deal Through 2022

Adatvédelmi csapatunk az évek során szerzett díjak és sikerek után most abban a megtiszteltetésben részesült, hogy részt vett a rangos Lexology kiadvány, a „Getting the Deal Through 2022” adatvédelmi fejezetének (Data Protection and Privacy) megalkotásában. Csapatunk a magyarországi adatvédelmi helyzetet ismertette a kiadvány lapjain.

Mindez azért megtiszteltetés a számunkra, mert ennek az elsőrangú kiadványnak az írói a világ legjobb ügyvédi irodáiból kerültek ki. A magyar fejezet megírása Belényi Andrea, Várady Endre és Varga János Tamás nevéhez fűződik.

A magyar fejezet bemutatja a GDPR magyarországi alkalmazását, és betekintést ad a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság működésébe. A magyarországi joghatóság mellett a kiadvány szerte a világban több mint 150 ország adatvédelmi gyakorlatáról tesz közzé elemzéseket.

A kiadványnak ez a gazdagsága és sokszínűsége nélkülözhetetlen információkat nyújt a vállalkozások számára a különféle adatvédelmi témákban, beleértve az adatvédelmi incidenseket, adatbiztonságot, értesítéseket, adattovábbításokat, internethasználatot, elektronikus marketinget, felhőszolgáltatást és még sok mást.

Adatvédelmi praxisunkkal kapcsolatos részletekért látogasson el a https://www.vjt-partners.com/hu-data-protection.html oldalra.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest