Ha szeptember eleje, akkor Google BootCamp!

Idén ügyvédeink közül Varga János Tamás és Várady Endre vett részt Varsóban a Google CEE Legal Hub rendezvényen, ahol a Google részére dolgozó ügyvédi irodák képviselői gyűltek össze a régió országaiból.

A háromnapos BootCamp rendezvényen szó volt a jövő digitális szabályozói kihívásairól, beleértve a DSA Rendeletet, a felejtéshez való jogot és a kiberbiztonság legújabb vívmányait.

A szakmai rész mellett a meghívottak régi barátságokat elevenítettek fel és új ismeretségeket kötöttek a folyóparton rendezett elegáns koktélpartin vagy a Lazienki Királyi Park patinás éttermében tartott gálavacsorán. A rendezvény egy nagyon kellemes bulival zárult, ahol a VJT kollégák remekül helytálltak. Külön köszönjük a Traple Konarski Podrecki & Partnersnek, hogy otthont adott a kitűnően megszervezett eseménynek!

Endre: „Ismét nagyon jól éreztem magam! Hasznos volt elbeszélgetni a különféle országokból érkező kollégákkal, és különösen jók voltak a workshopok arról, hogy hogyan tudunk még optimálisabban együttműködni a Google központi csapatával.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest