Hungarian Watch – a VJT & Partners Ügyvédi Iroda új negyedéves kiadványa

Hungarian Watch – a VJT & Partners Ügyvédi Iroda új negyedéves kiadványa

A vezető magyar jogászokat összefogó VJT & Partners Ügyvédi Iroda örömmel tudatja új kiadványának, a Hungarian Watch első számának megjelenését. A Hungarian Watch egy negyedévente megjelenő kiadvány, amely átfogó és aktuális képet ad a magyarországi eseményekről, kiemelve a jog, a gazdaság, az üzleti élet és egyéb olyan területek friss híreit, amelyek jelentős hatással lehetnek a magyarországi piaci helyzet alakulására.

A Hungarian Watch elsősorban azoknak szól, akik befektetési szempontból tekintenek Magyarországra. A befektetési szempontú látásmód végigfut a kiadványon, bevezetve az olvasót a magyarországi üzleti élet rejtelmeibe, egyúttal rávilágítva az aktuális üzleti és befektetési lehetőségekre is.

Varga János Tamás, a VJT & Partners Ügyvédi Iroda irodavezető partnere a következőket tette hozzá: „Szoros együttműködést alakítottunk ki számos ügyvédi irodával, befektetővel a világ minden tájáról. Hiszem, hogy ez az új negyedéves kiadvány a segítségükre lesz abban, hogy jobb bepillantást nyerjenek a magyar üzleti világba, és rálássanak az új befektetési lehetőségekre Magyarországon.” A kiadvány a következő linken érhető el: Hungarian Watch Autumn 2013

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest