Ismét kiválóan értékelte irodánkat a Chambers Europe

Ismét kiválóan értékelte irodánkat a Chambers Europe

A Chambers Europe, Európa egyik vezető nemzetközi jogi szakkiadványa ismét magasan rangsorolta irodánkat a társasági jog és vállalatfelvásárlás, a tőkebefektetés, a munkajog, valamint a technológia területén. A kiadvány külön említi Varga János Tamást, mint „a magas színvonalon végzett munka elkötelezett hívét”, és kiemeli Csernus Zoltánt, aki „munkajogi ügyekben nyújt kitűnő jogi tanácsokat az ügyfeleknek”.

Irodánk a különféle jogterületek részletes leírásában a következő ajánlásokat kapta:

társasági jog és vállalatfelvásárlás területén a kiadvány a következőt írja rólunk: „A magyar piacon egyre jelentősebb szerepet játszó iroda nagy nemzetközi tapasztalattal bír, hiszen ügyeinek jelentős része külföldi vonatkozású” Ügyfeleink pedig hozzátették, hogy „a VJT & Partners felkészült jogászai magas színvonalon dolgoznak, és mindig törekednek arra, hogy az ügyfél számára megtalálják a legjobb megoldást.” „Varga János Tamás maximálisan figyelembe veszi az üzleti szempontokat.”

munkajog területén kitűnő ajánlást kaptunk: „A VJT & Partners komoly peres és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, és kiemelkedően sok jelentős ügyfélnek ad jogi tanácsot. A csapat készséges, rugalmas és kreatív”. A területen elismert jogászok között a kiadvány két kollégánkat is kiemeli: „Csernus Zoltán nyitott és készséges ügyvéd, aki széleskörű munkajogi tapasztalttal bír.” „Varga János Tamás rendkívül gyorsan átlátja az ügyeket és igen gyakorlatias jogász.”

kockázati tőkebefektetések területén a kiadvány kiemeli, hogy az iroda tapasztalt tőkebefektetési csapata „számos tranzakció lebonyolításában vesz részt, és rendszeresen ad jogi tanácsot kiválással vagy tőkésítéssel kapcsolatos ügyekben. A team gyakran dolgozik együtt külföldi partnerirodáival”. Ezután az iparágak széles skálájának felsorolása következik, amely területeken az iroda jogászai hozzáértő tanácsot nyújtanak a befektetni szándékozó ügyfelek részére.Varga János Tamást név szerint ajánlja a kiadvány a területen felsorolt jogászok között.

telekommunikációs, médiajogi és technológiai területeken a következő ajánlást kaptuk: „Az iroda a technológia terén egyre fontosabb szerepet játszik” és megbízható tanácsokat nyújt többek közt „az adatvédelem, a reklámjog és az IT kiszervezés területein is”. A TMT szektorban „elismert és jelentős” Varga János Tamás, aki „széleskörű tapasztalatokkal bír finanszírozási és szabályozási kérdésekben is”, a területen ajánlott jogászok közé került.

„A Chambers Europe értékelései nagyon biztatóak” – mondta Varga János Tamás, az iroda vezető partnere. – „Azt mutatják, hogy a VJT & Partners hiteles alternatívája egy nagy nemzetközi irodának is. Természetesen továbbra is szeretnénk fejlődni, és törekszünk arra, hogy pontosan azt nyújtsuk ügyfeleinknek, amire szükségük van.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest