Lexology Digital Business 2022 kiadvány – üzlet és jog határok nélkül

Lexology Digital Business 2022 kiadvány – üzlet és jog határok nélkül

Mára már teljesen belaktuk a virtuális teret: itt van a vállalkozásunk, itt intézzük ügyeinket, itt reklámozunk, itt költünk pénzt, itt kötünk szerződéseket, egyszóval életünk egy fontos részét már ebben a világban töltjük el. Mivel egyre több érték kerül át a digitális térbe, így egyre komolyabb jogi felkészültségre van szükség, hogy ennek a térnek a szabályozását átlássuk.

Irodánk, mint a világ egyik “Big Four” vezető tech cég tanácsadója, vállalta ezt a kihívást és elkészítette a Lexology Digital Business egész világra kiterjedő kiadványának magyar fejezetét, amely kitűnő jogi útmutatót ad azok számára, akik itthon, vagy akár külföldön digitális vállalkozást alapítanak vagy működtetnek. Hogyan kössünk elektronikus úton szerződést? Hogyan kövessük a felhasználóink online szokásait? Hogyan védjük meg az adatbázisunkat? Mire kell odafigyelni az online reklám során? Erre és számos más praktikus digitális kérdésre ad választ a kiadvány.

És mivel az online világ egyelőre, úgy tűnik, hogy határok nélküli, az online business sem ismer határokat. Csak mi, jogászok, győzzük követni!

Ha felkeltettük érdeklődését az útmutatóval kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat, Várady Endrét.
varadye@vjt-partners.com

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest