Megjelent a Hungarian Watch 2014 őszi száma

Megjelent a Hungarian Watch 2014 őszi száma

A VJT & Partners Ügyvédi Iroda most publikálta a Hungarian Watch legfrissebb, 2014 őszi számát

A Hungarian Watch célja hazánk legjelentősebb üzleti és beruházási lehetőségeinek bemutatása. Ez a befektetési szempontú látásmód végigfut az egész kiadványon, és bevezeti az olvasót hazánk aktuális üzleti életébe. Kiadványunk átfogó és friss információkat szolgáltat Magyarországról; kiemelve a jog, a gazdaság és más olyan területekre vonatkozó naprakész híreket, amelyek jelentős hatással lehetnek a magyar üzleti életre.

A Hungarian Watch legújabb számában megtalálhatja a hazai üzleti élet legfrissebb híreit: a nagyszabású vasúti fejlesztésektől, a Déli Áramlat építésén át, egészen a legfontosabb iparági elemezésekig, beleértve a bank, az energia és az autógyártási szektort is.

„A Hungarian Watch segíti külföldi partnereinket abban, hogy könnyebben tudjanak tájékozódni a magyar üzleti életben, kiadványunk úttörőnek számít a hazai piacon.” nyilatkozta Várady Endre, a kiadvány szerkesztője.

Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere, hozzátette: „a Hungarian Watch nemzetközi partnereink által is méltán elismert kiadvány. A korábbi kiadások népszerűsége egyértelműen bizonyította, hogy ügyfeleink részéről valódi igény mutatkozik az ilyen jellegű kiadványok iránt.”

A teljes kiadvány megtekinthető, illetve letölthető innen.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest