Megjelent a Hungarian Watch 2015 nyári kiadványa

Megjelent a Hungarian Watch 2015 nyári kiadványa

HW Summer 2015

Örömmel ajánljuk irodánk Ügyfeleinknek a Hungarian Watch most megjelent, eddigi „legszínesebb” nyári számát.

Negyedévente megjelenő kiadványunk segítséget nyújt nemzetközi partnereinknek abban, hogy betekintést nyerjenek a magyar üzleti világba és tájékozódjanak a hazai befektetési lehetőségekről. A Hungarian Watch oldalain naprakész és átfogó tájékoztatást adunk a Magyarországot érintő legfontosabb eseményekről, különös tekintettel a jog, a gazdaság és más olyan fejlődő üzletágak területére, melyek fontos szerepet játszanak a magyar üzleti életben. Legfrissebb számunkban könnyedebb és színesebb témák is helyet kaptak, így az olvasó még teljesebb képet alkothat Magyarországról és az itt élő emberek gondolkozásáról.

A Hungarian Watch 2015 nyári számában az üzleti élet legfrissebb híreiről olvashatunk, mint a bankszektor konszolidációjáról, a gáz nagykereskedelmi piac változásairól, vagy a portfólió legújabb szabályainak elemzéséről.

A komoly témák mellett nyári kiadványunk egy színes, közéleti résszel is bővült: bemutatjuk a Brain Bar konferenciasorozatot, illetve beszámolunk a „Saul fia” című nagysikerű magyar filmről.

„A Hungarian Watch a magyar üzleti életben útikalauzként szolgál külföldi partnereink számára. Teljesen egyedülálló a jogi piacon” – mondta Várady Endre, a kiadvány szerkesztője.

„A Hungarian Watch 2015 nyári száma tartalomban és külalakban is azt a két értéket képviseli, melyet az üzleti életben is kulcsfontosságúnak tartok: a minőséget és a szakértelmet” – tette hozzá Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest