Megjelent a Hungrian Watch 2015 téli száma

Megjelent a Hungrian Watch 2015 téli száma

Megjelent a Hungarian Watch legfrissebb, téli száma a VJT & Partners Ügyvédi Iroda gondozásában.

Hungarian Watch Winter 2015

Negyedévente megjelenő kiadványunk segítséget nyújt nemzetközi partnereinknek abban, hogy betekintést nyerjenek a magyar üzleti világba és tájékozódjanak a hazai befektetési lehetőségekről. A Hungarian Watch oldalain naprakész és átfogó tájékoztatást adunk a Magyarországot érintő legfontosabb eseményekről, különös tekintettel a jog, a gazdaság és más olyan fejlődő üzletágak területére, melyek fontos szerepet játszanak a magyar üzleti életben.

A Hungarian Watch 2015 téli számában az üzleti élet legfrissebb híreiről olvashatunk: az egyre népszerűbb letelepedési államkötvény-programról, a magyar ingatlanszektor fellendüléséről, vagy a Budapest-Belgrád vasútvonal átépítéséről. A kiadvány foglalkozik továbbá a magyarországi iparágak területén történt legújabb fejlesztésekkel is, beleértve a kiskereskedelmi, a hotel és a sport szektort.

„A Hungarian Watch a magyar üzleti életben útikalauzként szolgál külföldi partnereink számára. Teljesen egyedülálló a jogi piacon” – mondta Várady Endre, a kiadvány szerkesztője.

„A korábbi kiadványokhoz hasonlóan a Hungarian Watch 2015 téli száma tartalomban és külalakban is azt a két értéket képviseli, melyet az üzleti életben is kulcsfontosságúnak tartok: a minőséget és a szakértelmet” – tette hozzá Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere.

A teljes kiadvány megtekinthető, illetve letölthető innen.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest