Örömmel ajánljuk a Hungarian Watch most megjelent őszi számát

Örömmel ajánljuk a Hungarian Watch most megjelent őszi számát

HW Autumn 2015

Negyedévente megjelenő kiadványunk segítséget nyújt nemzetközi partnereinknek abban, hogy betekintést nyerjenek a magyar üzleti világba és tájékozódjanak a hazai befektetési lehetőségekről. A Hungarian Watch oldalain naprakész és átfogó tájékoztatást adunk a Magyarországot érintő legfontosabb eseményekről, különös tekintettel a jog, a gazdaság és más olyan fejlődő üzletágak területére, melyek fontos szerepet játszanak a magyar üzleti életben.

A Hungarian Watch 2015 őszi száma igen üzleti-központú, betekintést nyújt különféle szektorokba, úgy mint a vasútfejlesztés, energia, tőkepiac, sport és online szolgáltatások, melyekben az elmúlt időszakban jelentős üzleti változások történtek.

„Örömmel ünnepeljük a Hungarian Watch kiadványsorozat megjelenésének második évfordulóját, több mint ötven cikkel magunk mögött, azt a célt szolgálva, hogy ügyfeleink még inkább megismerjék a hazai üzleti kultúrát. A Hungarian Watch még mindig úttörőként szolgálja ezt a célt, s nagyon büszkék vagyunk, hogy a magyar jogi piacon egyedülálló szerepet töltünk be”- mondta Várady Endre, a kiadvány szerkesztője.

„A Hungarian Watch 2015 őszi száma tartalomban és külalakban is azt a két értéket képviseli, melyet az üzleti életben is kulcsfontosságúnak tartok: a minőséget és a szakértelmet” – tette hozzá Varga János Tamás, a VJT & Partners irodavezető partnere.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest