Ügyfelek dicsérete a Chambers Europe 2017 oldalain

Ügyfelek dicsérete a Chambers Europe 2017 oldalain

Ha május, akkor Chambers Europe értékelés: a rangos nemzetközi szakkiadvány mélyrehatóan beszélgetett jogászainkkal, és ügyfeleink véleményét is kikérte irodánkról. És a végén arra jutott, hogy a legrangosabb irodák között ajánl minket.

Kitűnő ajánlást kaptunk többek között a társasági jog területén.
„A VJT & Partners egyre fontosabb szerepet játszik a hazai vállalatfelvásárlási piacon” – írja irodánkról a Chambers Europe. –   „Az iroda jogászai gyakran működnek együtt nemzetközi ügyvédi irodákkal, és így jelentős tapasztalatuk van határon átnyúló tranzakciók hazai vonatkozású ügyleteiben is.”
„A csapat kiváló üzleti érzékkel rendelkezik, pragmatikus és precíz megközelítéssel dolgozik, értékes és jól érthető tanácsokkal támogatja ügyfeleit. Az ügyvédjelöltek hatékonyan segítik az ügyvédek munkáját, és nagyon figyelnek a határidők betartására.”

Az iroda vezető partnerét, Varga János Tamást, valamint Csernus Zoltánt külön is kiemeli a kiadvány:
„Varga János Tamás neve már ismerősen cseng a hazai vállalatfelvásárlási piacon. Széleskörű szakértelmének, racionális, nyitott gondolkodásának és professzionalizmusának köszönhetően rendkívül gyorsan átlátja az ügyeket. Nagyon gyakorlatiasan gondolkozik.”
„Csernus Zoltán még a legbonyolultabb ügyeket is gyorsan és hibátlanul megoldja. Egyértelmű tanácsokkal segíti az ügyfelek munkáját.”

Irodánkat a Chambers Europe a munkajog területén is a legrangosabb irodák között ajánlja.
„Az ügyfélközpontú csapat kimagasló munkajogi tapasztalata professzionális hozzáállással párosul” – idézi a kiadvány ügyfeleink lelkesedését. – „Mivel teljesen otthon vannak a munkajog területén, gyors és részletes választ adnak a felmerülő kérdésekre. Rugalmasan gondolkoznak és mindig rendelkezésre állnak, egyszóval kitűnő szolgáltatást nyújtanak.”
A munkajogi csapat vezetőjéről, Csernus Zoltánról, valamint Varga János Tamásról külön is szól a kiadvány:
„Zoltán rendkívül hozzáértő és készséges ügyvéd, aki kiválóan átlátja az ügyfelek jogi és üzleti igényeit.”
„János Tamás rendkívül ügyfél-központú, magasan képzett a munkajogi perek területén, és emellett briliáns szervező is.”

A Chambers Europe ajánlja irodánkat telekommunikációs, médiajogi és technológiai területeken is.
A csapat nevét színvonalas tranzakciók sora fémjelzi. Az előkelő ügyfélkör, mely mind a szolgáltatói, mind a fogyasztói oldalon jelen van, nagyra értékeli adatvédelmi és reklámjogi területen nyújtott tanácsainkat.
„A legjobb technológiai csapat a piacon!” – idézi a Chambers Europe ügyfeleink véleményét. – „Mindig készek arra, hogy a problémákat átgondolva személyre szabott válaszokat adjanak a kérdésekre.”
„Igazi specialisták dolgoznak itt a technológia, az internet és az adatvédelem minden területén. Az ügyvédek rendszeresen együttműködnek nagy nemzetközi irodákkal, melynek köszönhetően a határokon túl is otthonosan mozognak.”

További információ ide kattintva érhető el.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest