Várady Endre volt a „Social Media – Platforms and content” online kerekasztal moderátora a Global Leaders Forum éves találkozóján

Várady Endre volt a „Social Media – Platforms and content” online kerekasztal moderátora a Global Leaders Forum éves találkozóján

Várady Endre kollégánk idén második alkalommal vett részt a Global Leaders Forum (GLF), éves találkozóján, ahol technológiával foglalkozó vezető független ügyvédi irodák képviseltették magukat a világ minden tájáról.

Endre, mint a „Social Media – Platforms and content” online kerekasztal egyik moderátora, a résztvevőkkel a platformok felelősségéről, valamint a felületek tartalmának jövőbeli szabályozási lehetőségeiről beszélt. A kerekasztal beszélgetés során izgalmas kérdések merültek fel: Vajon a platformok továbbra is képesek megvédeni magukat azzal, hogy csak passzív, technikai és semleges szereplők? A platform tartalmát hasonlóan kell-e szabályozni, mint a hagyományos médiát?

“Az ilyen kerekasztal beszélgetések új ötleteket inspirálnak, szakmai fejlődést generálnak és kiszélesítik a látókörömet. Rendszeresen adok jogi tanácsot egy Big Four Tech vállalatnak, így nagyon örültem, hogy megismerhettem a különféle nemzetiségű ügyvédek személyes tapasztalatait a folyamatosan fejlődő platform szabályozásról. Érdekes volt látni, hogy a joghatósági különbségek ellenére nagyon hasonló kérdések merülnek fel a különböző országokban” – mondta Várady Endre.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest