Vezető ügyvédeink az IBA 2023 éves konferenciáján

Az elmúlt hetet vezető ügyvédeink közül Varga János Tamás, Belényi Andrea és Lovretity András Párizsban töltötték, ahol az IBA éves konferenciáján vettek részt. A nemzetközi ügyvédi közösség öt napos csúcseseményét számtalan szakmai program színesítette. Kollégáink kerekasztal beszélgetéseken, előadásokon, szakmai reggeliken, ebédeken és vacsorákon találkoztak a nemzetközi jogászvilág képviselőivel.

Varga János Tamás az ügyvédi irodák vezetésével, a digitális technológiával és a mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó szekciók eseményein vett részt, Belényi Andrea az ESG és a Whistleblowing témájú rendezvényeken volt aktív, míg Lovretity András az M&A és repülés területekre fókuszált, mely utóbbi csúcspontjaként egy volt vadászpilóta vezette végig az érdeklődő ügyvédeket a Le Bourget repülőtéren található Légi- és Űrmúzeum tárlatán.

Ügyvédeink a konferencián több magyar irodával együtt házigazdai szerepet is elláttak a Budapesti Ügyvédi Kamara kórusának, a „Próká-Torok”-nak nagy sikerű, lelkes és profi koncertjén.

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest