Belényi Andrea – Elismerés a Legal 500-tól

Belényi Andrea – Elismerés a Legal 500-tól

Legal 500 EMEA 2022.

A Legal 500 idei kiadványában kapott először személyes kiemelést és elismerést Belényi Andrea kolléganőnk, akinek adatvédelmi szaktudását méltatta a rangos kiadvány. Ebből az alkalomból készült ez a mini interjú.

Milyen érzés személyes elismerést kapni a Legal 500-tól az adatvédelmi munkádért?

Megtiszteltetésként ért a hír. Nagyon jó volt olvasni a Legal 500 értékelését. Abszolút első osztályú csapatnak neveztek minket, mind tudás, mind ügyfélközpontúság tekintetében, és ez csak megerősít abban, amit én magam is gondolok a csapatról, a munkáról, a területről, a fejlődésünkről. Szeretek ebben a csapatban dolgozni, egy hajóban evezni Várady Endrével, akinek támogatása elengedhetetlen volt ehhez az elismeréshez.

De nem csak az adatvédelem területén beszélnek rólad szuperlatívuszokban az ügyfelek. A Technológia, Média, Telekommunikáció területen is dicsérik profizmusodat, megbízhatóságodat, és hogy jó kedved és barátságos személyiséged még a nyomasztó helyzeteken is átsegíti az ügyfeleket.

Nagyon köszönöm az ügyfeleknek ezeket a szavakat, ezek mindig friss lendületet adnak nekem. Örömmel végzem a feladataimat, mi jogászok azért vagyunk, hogy az ügyfeleink gondolataiban is olvassunk, és a segítségükre legyünk a nehéz helyzetekben is.

És még a versenyjog van hátra. Ezen a területen is sok elismerést zsebeltetek be.

Ennek különösen örülök, mert a területnek én vagyok a vezetője az irodán belül. A legbüszkébb arra az idézetre vagyok, amit az egyik ügyfelünk írt Vezse Eszter kolléganőmről és rólam: „Andrea és Eszter kitűnő személyiségek, és bár jogi ismereteim nagyon csekélyek, az ő magyarázatukat mindig megértem.”

Cikk megosztása:

Facebook
Twitter
Pinterest